Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Τουρκία

Οι Τούρκοι έπιασαν ...τα αντισυλληπτικά του PKK!

13.11.2012 | 21:25
Πανηγυρίζει η Αγκυρα για μια στρατιωτική επιτυχία της κατά του ΡΚΚ.

Οπως μετέδωσε η τουρκική τηλεόραση ''οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν ολοσχερώς τις σπηλιές της τρομοκρατικής οργάνωσης, όπου προετοιμάζονταν για τον χειμώνα''.

Για να γίνουν πιστευτά  και χωρίς αμφιβολίες τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων  - ονομάστηκαν Hakan-2 και Yıldırım-2 - δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων σχετικές  φωτογραφίες. Στις επιχειρήσεις κατασχέθηκαν πολλά όπλα, πυρομαχικά, φάρμακα και τρόφιμα. Τα υλικά μαζεύτηκαν και αποθηκεύτηκαν.
Όπως λένε οι Τουρκοι η χειμερινή προετοιμασία του ΡΚΚ είχε ξεκινήσει από νωρίςόπως νωρίς ξεκίνησαν και οι επιχειρήσεις εναντίον του: Στις 30 Οκτωβρίου 7 τάγματα καταδρομέων, 2 των ειδικών δυνάμεων, 1 τάγμα στρατοχωροφυλακής, 2 αστυνομικές ομάδες ειδικών επιχειρήσεων και χωροφύλακες ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις σε δυσβατες περιοχές σε υψόμετρο 2500 μέτρων και ασχημο καιρό.Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν επανδρωμένα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Όπως υποστηρίχτηκε ένα- ένα τα κρυσφύγετα - κρυψώνες  εντοπίστηκαν και εξουδετερώθηκαν .Για να μην πεθάνουν από ασφυξία οι αντάρτες  είχαν κατασκευάσει ακόμα και σύστημα εξαερισμού, ενώ στις σπηλιές υπήρχαν τα πάντα:Οβίδες, εκτοξευτήρες ρουκετών RPG-7, 14 καλάσνικοφ και εκατοντάδες πυρομαχικά. Επίσης διάφορα φάρμακα,φιάλες υγραερίου και δεξαμενή νερού 500 λίτρων.
Έχει την σημασία του η - πουριτανική - επισήμανση που έκανε η τουρκική τηλεόραση ότι μεταξύ  των φαρμάκων που βρέθηκαν  ήταν και  .... αντισυλληπτικά χάπια!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ