Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φάρμακα από στρατό και αποθέματα πετρελαίου για έξι μήνες

04.07.2015 | 20:42
Δεν γνωρίζουμε γιατί αλλά η δήλωση που έκανε η η Βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου για την δυνατότητα παραγωγής φαρμάκων από την στρατιωτική φαρμακοβιομηχανία προκάλεσε αίσθηση! Είναι γνωστό ότι το εργοστάσιο του στρατου στον Ταύρο μπορεί να παράγει φάρμακα και ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος το είχε επισκεφθεί για να διαπιστώσει τις δυνατότητές του. Η δήλωση της κυρίας Ξουλίδου .
Την ίδια ώρα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph κάνει λόγο για "πόλεμο"

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph, μια ειδική επιτροπή αποτελούμενη από στελέχη του ΥΠΟΙΚ, συνδικάτων και τραπεζών εργάζεται σε μια "αίθουσα πολέμου" κοντά στο γραφείο τού υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, καταγράφοντας τα αποθέματα της χώρας σε προϊόντα που αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες.
"Ευτυχώς έχουμε αποθέματα έξι μηνών στο πετρέλαιο και τεσσάρων μηνών στα φάρμακα", φέρεται να δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με την Telegraph, που αποκαλύτπει πως αν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι “Ναι”, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ θα παραιτηθεί.

Ο κ. Βαρουφάκης δηλώνει ότι η κυβέρνηση εργάζεται πάνω στο σενάριο επιστροφής των δανειστών στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εάν υπάρξει αρνητική ψήφος στο δημοψήφισμα της Κυριακής και ότι η χώρα είναι έτοιμη για όλα εάν δεν διασφαλιστεί μια μεγάλη ελάφρυνση του χρέους. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Βαρουφάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα υπάρξει συμφωνία, σημειώνοντας ότι "ανεπίσημα, λαμβάνουμε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις μέσω άλλων οδών."

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ