Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Οι ΕΔ και οι δηλώσεις Καμμένου περί "εσωτερικής σταθερότητας" που "αναστάτωσαν"- ΒΙΝΤΕΟ

02.07.2015 | 20:42
Δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι η ψυχραιμία, η νηφαλιότητα, το καθαρό και ανοιχτό μυαλό είναι το ζητούμενο αυτές τις δύσκολες μέρες πριν από το δημοψήφισμα . Και είναι μάλλον επικίνδυνο να γίνεται προσπάθεια να εμπλακούν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε σενάρια …αποσταθεροποόησης τα οποία φαίνεται ότι σε κάποιους αρέσουν πολύ!

Αυτοί που τα “αγαπούν” αυτά τα σενάρια δεν είπαν κουβέντα όταν δύο Επίτιμοι Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων σε συνεντεύξεις τους στο Onalert.gr είχαν καταγγείλει ότι δέχτηκαν εντολές για χρήση στρατιωτικών τμημάτων σε μέτρα ασφάλειας τάξης. Ο ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ήταν ό ένας , ο στρατηγος Γκίνης ο δεύτερος. Τσιμουδιά δεν έβγαλε κανείς!

Τώρα μια ατυχής   έκφραση του Καμμένου παρουσιάζεται περίπου ως …προετοιμασία εξόδου του στρατού στον δρόμο! ΛΑΘΟΣ η φράση του ΥΕΘΑ και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως του προέκυψε. Τι είπε;

“ Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό, την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, τη σταθερότητα σε σχέση με τις συμμαχίες της χώρας”. Το “σταθερότητα στο εσωτερικό”  , “μεταφράστηκε” πολύ εύκολα από κάποιους ως πρόθεση για να χρησιμοποιηθούν για αποστολές στο εσωτερικό της χώρας.

Μια εβδομάδα πριν ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ήταν στο στούντιο του Onalert.gr. Ρωτήθηκε γι΄ αυτό ακριβώς το θέμα ,της χρησιμοποίησης του στρατού σε αποστολές "εσωτερικής ασφάλειας". Η απάντησή του στο απόσπασμα της συνέντευξης θα λύσει πολλές απορίες.
  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ