Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Υπουργείο Άμυνας

Ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος "αγρίεψε"! Στα "χαρακώματα" εναντίον ΜΜΕ

03.07.2015 | 17:24
“Απασφάλισε” ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος ,ο οποίος φαίνεται ότι έχει χαράξει “στρατηγική” μετωπικής σύγκρουσης με ΜΜΕ .

Μέσα σε λίγες ώρες από το γραφείο του έχουν εκδοθεί δύο ανακοινώσεις με τις οποίες απαντά σε δημοσιεύματα. Η πρώτη είχε να κάνει με τον τρόπο που παρουσιάστηκε η είδηση για την κατάθεση τροπολογίας για το ασφαλιστικό των στρατιωτικών που έχουν καταταγεί από το 1990 και μετά . Η δεύτερη ανακοίνωση ακολουθεί:


“Η παραπληροφόρηση και το ψέμα για κάποιους δεν έχουν όρια. Όταν δεν υπάρχουν γεγονότα που τα χρειάζονται για να στηρίξουν την προπαγάνδα τους, τότε τα κατασκευάζουν. Σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, ο ΑΝΥΕΘΑ «βρέθηκε» από κάποιες ιστοσελίδες, με πρωταγωνιστή τη ναυαρχίδα της παραπληροφόρησης, το «Πρώτο Θέμα», και συνοδούς , το «defencenet», το «BANKS’ NEWS » κλπ, να κάνει «προεκλογική επίσκεψη στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα».

Βέβαια, ποτέ δεν υπήρξε τέτοια επίσκεψη. Αυτά όμως είναι… ψιλά γράμματα για τη δημοσιογραφία που ασκούν, που την έχουν μετατρέψει σε φτηνή προπαγάνδα. Μάλιστα έκαναν και εκτενές ρεπορτάζ από τον… χώρο της επίσκεψης στα ΕΑΣ (πρώην ΠΥΡΚΑΛ) όπου υπήρχε και… «αναγκαστική προσέλευση των εργαζομένων καθώς υπήρξε κινητοποίηση από τη διοίκηση της (σσ των) ΕΑΣ ώστε ο ο υπουργός ‘’να μείνει ικανοπιημένος’’».

Όμως η παραπληροφόρηση και η κατασκευή γεγονότων δεν μένει εδώ. Ο τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης έβγαλε και ανακοίνωση, όπου αναφέρει πως «αποδεικνύεται περίτρανα ότι η επίσκεψη του ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου στις εγκαταστάσεις των ΕΑΣ στον Υμηττό εντάσσεται σε μια οργανωμένη και συστηματική προσπάθεια που στόχο έχει τον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση της ψήφου των δημοσίων υπαλλήλων, εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής».

Ευχόμαστε σε όλους αυτούς καλά ταξίδια στον φαντασιακό τους κόσμο”.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ