Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Υπουργείο Άμυνας

Ποιοι "παίζουν" με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τη φωτιά; Σκοτεινά σενάρια για "περίεργες αποστολές"

03.07.2015 | 21:28
Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά που περνάμε ,έχουμε και τα “σκοτεινά σενάρια ανοησίας” που εμπλέκουν τις Ένοπλες Δυνάμεις σε “περίεργες αποστολές εσωτερικής ασφάλειας”.  Με αφορμή την ατυχή έκφραση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου περί συμβολής των ΕΔ στην “εσωτερική σταθερότητα” , κάποιοι κύκλοι έσπευσαν να προχωρήσουν παραπέρα και να διασπείρουν “πληροφορίες” περί …μεταφοράς “τάγματος” στην Αθήνα!!!

Κανένα τάγμα φυσικά δεν έχει μεταφερθεί στην Αθήνα! Η τελευταία μετακίνηση που έγινε ήταν εκείνη των τμημάτων της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας για να …φυλάνε σκοπιά στο ΥΠΕΘΑ! Μετακίνηση που είχε γίνει επί των ημερών υπουργίας του Πάνου Παναγιωτόπουλου και την σύμφωνη γνώμη του ΓΕΕΘΑ. Ως γνωστόν η 71η έχει τμήματα εκπαιδευμένα στην “καταστολή πλήθους” στην περίμετρο στρατοπέδων και μόνο μέχρι εκεί για να μην παρεξηγούμαστε. Συνεπώς προκαλεί εντύπωση και πολλά ερωτηματικά γιατί κάποιοι ανεύθυνα συνεχίζουν να “παίζουν” με τις ΕΔ και τη φωτιά.


Κομματική άγνοια ή αμνησία;


Το ΠΑΣΟΚ πάντως με ανακοίνωσή του ζητά παραίτηση Καμμένου . Χαρακτηρίζει προκλητική την δήλωση του ΥΕΘΑ
, ότι «οι Ένοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν την σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας» ,υποστηρίζοντας ότι “αυτή η φράση είναι επικίνδυνη για την Δημοκρατία, αυτή η φράση μας φέρνει στο μυαλό αλήστου μνήμης εποχές”. Επισημαίνει επίσης ότι η σιωπή του κ.Τσίπρα “είναι πιο προκλητική και από την δήλωση του Καμένου”.

Έχει δίκιο το ΠΑΣΟΚ αλλά είτε ξεχνά ,είτε δεν γνωρίζει ακόμη και σήμερα όσα δύο Επίτιμοι Αρχηγοί έχουν δημόσια υποστηρίξει για την περίοδο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Θα ήταν ίσως χρήσιμο η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ενημερωθεί από τον Επίτιμο Α/ΓΕΝ Κοσμά Χρηστίδη και τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνο Γκίνη για τα όσα έχουν πει περί “αιτημάτων” χρήσης στρατιωτικών τμημάτων σε αποστολές “εσωτερικής ασφάλειας”.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ