Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Υπουργείο Άμυνας

Καμμένος: "Οι Έλληνες δεν φοβούνται"

05.07.2015 | 12:58
Στην Γλυφάδα ψήφισε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Μετά από την άσκηση του δικαιώματός του δήλωσε:

«Ο ελληνικός λαός σήμερα πήρε τη δική του απόφαση, δημοκρατικά, ψηφίζοντας αν θα συνεχιστεί η πολιτική της λιτότητας ή θα σταματήσει η πολιτική της λιτότητας και θα συνεχίσουμε μία ευρωπαϊκή πορεία σε μία Ευρώπη όπως τη χάραξαν οι ιδρυτές της, ο Σούμαν, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Αντενάουερ και όχι μία Ευρώπη της κατάργησης των εθνών - κρατών.

Ο ελληνικός λαός, λοιπόν, κυρίαρχα αποφασίζει, σε πείσμα όσων προσπάθησαν να τον τρομοκρατήσουν από τα μέσα ενημέρωσης. Πολλά εξ αυτών παραβίασαν ακόμα και τις εκλογικές συνθήκες. Είδαμε εκπομπές να συνεχίζονται και 40 λεπτά μετά τη λήξη του προκαθορισμένου χρόνου. Είδαμε να γίνονται διάφορες δήθεν αναλύσεις, απειλώντας τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με έξοδο από το ευρώ, με κλειστά ΑΤΜ, τα οποία όπως φάνηκε ξεκάθαρα τα έκλεισε η ίδια η αντιπολίτευση - το ομολόγησε - με απειλές για δήθεν «κουρέματα» καταθέσεων που δεν προκύπτουν από πουθενά και με διάφορα σενάρια τρόμου.

Δεν φοβάται ο ελληνικός λαός. Μην ξεχνάμε ότι σε αυτή τη χώρα γεννήθηκε η Δημοκρατία και η Δημοκρατία δίνει το δικαίωμα στους πολίτες να αποφασίζουν εκείνοι και όχι αυτοί που θέλουν να καθυποτάξουν τους λαούς και τα κράτη».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ