Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

100.000 ώρες έφτασε το Eurofighter

26.01.2011 | 11:51
Ο στόλος των μαχητικών αεροσκαφών τύπου Eurofighter κατέρριψε το ορόσημο των 100.000 ωρών στον αέρα. Μιλώντας στο Μόναχο στις 25 Ιανουαρίου, στα κεντρικά γραφεία της ευρωπαϊκής κοινοπραξίας, ο διευθύνων σύμβουλος της κοινοπραξίας, Enzo Casolini, είπε ότι το τετραεθνές πρόγραμμα εξελίσσσεται πάνω σε σε τρεις βασικές κατευθύνσεις.

Η πρώτη είναι η ικανοποίηση των πελατών και η συνεχή τους υποστήριξη, κάτι που περιγράφεται ως μία από τις "κύριες προτεραιότητες" της Eurofighter.

Δεύτερον, η κοινοπραξία θα προσπαθήσει να ενισχύσει το αεροσκάφος για να βεβαιωθεί ότι θα είναι "πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας". Ο Casolini είπε ότι η Eurofighter βρίσκεται σε συζητήσεις με τους πελάτες της για μια σειρά βελτιώσεων για τα επόμενα 10 χρόνια και πλέον.

Ένα ραντάρ AESA θα είναι διαθέσιμο για τα αεροσκάφη  της Tranche 3 για "σχετικά χαμηλό κόστος". Περαιτέρω βελτιώσεις για τα αεροσκάφη εξαγωγής θα είναι επίσης διαθέσιμες.

Το τρίτο μέρος του προγράμματος είναι η πολιτική των εξαγωγών, η οποία υποστηρίζεται από τις κυβερνήσεις των εταίρων από τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. 

fox2e-mag.blogspot.com/2011/01/100000-eurofighter.html

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ