Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

110 νοσηλευτές ...σε γραφεία πολιτικών

10.09.2012 | 10:09
Είναι το γνωστό κόλπο με το οποίο ουδείς αποφάσισε να ασχοληθεί αφού βόλευε το σύστημα. Διορίζουμε στο δημόσιο κάποιον και μετά τον παίρνουμε ως μετακλητό σε γραφείο πολιτικού.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» 110 νοσηλευτές του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, βρίσκονται υπηρετούν σε γραφεία πολιτικών ή είναι τοποθετημένοι σε στρατιωτικές μονάδες και προσφέρουν υπηρεσίες άσχετες με την ειδικότητα τους. Ήδη έχει ζητηθεί από τα Γενικά Επιτελεία κατάσταση με το υγειονομικό προσωπικό που υπηρετεί σε θέσεις εκτός του χώρου της Υγείας, ώστε να επιστρέψει στα νοσοκομεία.

Και όλα αυτά την στιγμή που και τα στρατιωτικά νοσοκομεία αντιμετωπίζουν σημαντικότατα προβλήματα εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Καράμπελας ζήτησε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες να επιστρέψουν και οι 110 στα «πραγματικά» καθήκοντα τους ενώ έδωσε και κατευθυντήριες οδηγίες για τη βελτίωση των παροχών υγειονομικών υπηρεσιών από τα στρατιωτικά νοσοκομεία σε συνδυασμό με το φρένο που πρέπει να μπει στην αλόγιστη σπατάλη.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ