Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

300 απόστρατοι ζητούν να επανέλθουν "φρενάροντας" τις κρίσεις και τις μεταθέσεις στις ΕΔ!

24.07.2012 | 00:01
Περίπου 300 απόστρατοι ζητούν να επιστρέψουν στην ενεργό υπηρεσία ,με την συντριπτική πλειοψηφία να υποστηρίζει ότι μ΄ αυτό το τρόπο θα αποκατασταθεί,αφού θεωρεί την απόφαση αποστρατείας άδικη.

Αυτοί οι 300 όχι του Λεωνίδα, αλλά του “κύματος” που πιέζει για επαναφορές είναι που αποτελούν τροχοπέδη στην διαδικασία κρίσεων-μεταθέσεων-τοποθετήσεων των ΕΔ, η οποία έχει φέρει στα όρια της απόγνωσης πάρα πολλές οικογένειες στρατιωτικών.

Το σενάριο έχει “παιχτεί” σε κάθε κυβερνητική αλλαγή. Κάποιοι απόστρατοι που είναι …φίλα προσκείμενοι στο κόμμα που κερδίζει τις εκλογές, δηλώνουν “κυνηγημένοι” και “αδικημένοι” και ζητούν “δικαίωση” .Η οποία αποδίδεται με την επαναφορά τους στο στράτευμα,απ΄ ευθείας,είτε μέσω δικαστηρίων.

Μόνο που εκτός απόο την αναστάτωση αλλά και την αγανάκτηση που προκαλεί στους εν ενεργεία στρατιωτικούς κοστίζει και στην τσέπη όλων μας πολλά χρήματα! Οι “δικαιωμένοι” εισπράττουν ένα σημαντικό ποσό που αντιστοιχεί στην πληρωμή της οικονομικής διαφοράς μεταξύ του μισθού που θα έπαιρναν αν δεν είχαν αποστρατευθεί και της σύνταξης που ελάμβαναν όλους τους μήνες ή τα χρόνια που ήταν απόστρατοι!

Λογικά κανείς δεν θα μπορούσε να διαννοηθεί όχι ότι απλά η ηγεσία του ΥΕΘΑ δεν θα ασχολείτο με τέτοια ζητήματα ,τέτοιες μέρες και ώρες που η χώρα βρίσκεται στη κόψη του ξυραφιού,αλλά ότι δεν θα υπήρχαν καν τέτοια αιτήματα. Κι όμως και αιτήματα υπάρχουν και η ηγεσία του ΥΕΘΑ προσπαθεί να τα διαχειριστεί! Κι όμως…

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στρατηγοί προς κυβέρνηση:"Αφήστε μας να "ξηλώσουμε" το βαθύ κράτος του στρατού,αλλιώς καταρρέουμε"!

Κρίσεις και κρίση στις ΕΔ.Ήρθε η ώρα των Αρχηγών.Πιθανοί "αποκεφαλισμοί" και παραιτήσεις.


Παρεμβάσεις από τα "υπουργικά γραφεία" για μεταθέσεις αεροπόρων! 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ