Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12.12.2011 | 00:28

"40% αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα",γράφουν οι Τούρκοι

Με τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα ασχολείται η τουρκική εφημερίδα ΧΟΥΡΙΕΤ ,αναφέροντας ότι έχουν αυξηθεί κατά 40% το πρώτο πεντάμηνο του 2011.  Με τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα ασχολείται η τουρκική εφημερίδα ΧΟΥΡΙΕΤ ,αναφέροντας ότι έχουν αυξηθεί κατά 40% το πρώτο πεντάμηνο του 2011.
 
Τα στοιχεία που επικαλείται η εφημερίδα προέρχονται από σχετική έκθεση και σύμφωνα με όσα αναφέρουν από τη γραμμή επικοινωνίας 1018, οικονομικοί λόγοι ήταν η κύρια αιτία για τις αυτοκτονίες. Ο αριθμός των κλήσεων προς την τηλεφωνική γραμμή έχει τετραπλασιαστεί.
 
"Μετά την Αττική, οι περισσότερες κλήσεις στην τηλεφωνική γραμμή ήταν από τη Κρήτη, όπου περισσότεροι από 20 άνθρωποι αυτοκτόνησαν τους τελευταίους 18 μήνες," αναφέρουν τα αποτελέσματα της έρευνας.

 
Περίπου 5.000 αυτοκτονίες έχουν αναφερθεί στην Ελλάδα κατά τους πρώτους οκτώ μήνες του 2011, σε σύγκριση με 2.500 στο σύνολο του 2010.

Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε την ακριβή αιτία των αυτοκτονιών, αλλά η αύξησή τους ήρθε σε μια εποχή που οι Έλληνες πολίτες παλεύουν για την επιβίωσή τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα δύο πρόσωπα της Τουρκίας!Η βιτρίνα των οικονομικών δεικτών και η φτώχεια!

Πέντε λόχους "αυτόχειρες" έχει ο τουρκικός στρατός
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ