Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

49χρονος απόστρατος έκλεβε καύσιμα της Πολεμικής Αεροπορίας!

09.04.2015 | 15:40
Απίστευτο αλλα αληθινό το γεγονός οτι 49χρονος απόστρατος έκλεβε κάυσιμα απο αγωγό καυσιμων της Πολεμικής Αεροπορίας που περνούσε απο το οικόπεδο του.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr ο 49χρονος απόστρατος μάλιστα δεν άφηνε τους πρωην συναδέλφους του να κάνουν έλεγχο στο τμήμα του αγωγού που περνούσε απο το οικόπεδο του.
Μετα απο έρευνα της Ασφάλειας Θηβών και της ΠΑ διαπιστώθηκε οτι αντλούσε και μετάγγιζε καύσιμα αφου ειχε τρυπήσει τον αγωγό. Τα καύσιμα όπως αναφέρει το lamiareport με πρόσμιξη κοινού πετρελαίου, μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε λέβητες και κινητήρες πετρελαίου diesel. 

Η Πολεμική αεροπορία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την κλοπή καυσίμων:

Η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ), μετά τη διαπίστωση απώλειας καυσίμου από το σύστημα αγωγού καυσίμων, προχώρησε στη διερεύνηση της υπόθεσης από τα αρμόδια όργανά της.  Κατά τη διερεύνηση επιβεβαιώθηκε διαρροή καυσίμου στην περιοχή της Θήβας, η οποία εντοπίστηκε σε σημείο του αγωγού εντός ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Κατά τις εργασίες αποκάλυψης του αγωγού για την επισκευή της βλάβης, διαπιστώθηκε η ύπαρξη μη προβλεπόμενης διάταξης αφαίρεσης καυσίμου.  Κατόπιν αυτού, η ΠΑ ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, στο οποίο παρείχε όλα τα μέχρι τότε γνωστά στοιχεία, για περαιτέρω εξέταση της υπόθεσης, λόγω αρμοδιότητας.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ