Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

90 ευρώ "κεφαλικός φόρος" από το ΥΕΘΑ!

17.01.2011 | 06:05
Όλος σχεδόν ο ανδρικός πληθυσμός της χώρας, που βρίσκεται σε κατάσταση εφεδρείας, υποχρεώνεται να πληρώσει χρηματική "ποινή" 90 ευρώ, τα οποία είναι απαιτητά από την Εφορία!
Ο λόγος;            
Γιατί δεν έχει τηρήσει τις υποχρεώσεις του, σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευ.Βενιζέλο, απέναντι στην στρατολογία: π.χ. όταν δεν έχει ενημερώσει για αλλαγή διεύθυνση κατοικίας! Κι αν βρείτε έναν που να έχει αλλάξει διεύθυνση και να έχει σπεύσει στη στρατολογία να το δηλώσει πείτε το και σε μας να τον γνωρίσουμε.
Πως προέκυψε αυτός ο "χακί" κεφαλικός φόρος;
Σύμφωνα με το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων που παρακολουθεί πάντα τα στρατολογικά "αυτή η άδικη και κουτοπόνηρη διάταξη περιλαμβάνεται μεταξύ των ρυθμίσεων του ΥΠΕΘΑ για τα ζητήματα Ανυποταξίας-Λιποταξίας-Εναλλακτικής Θητείας".
Το ΔΕΦ δεν παραλείπει βέβαια να ξαναεπιτεθεί στον ΥΕΘΑ συνολικά για τις ρυθμίσεις:
"Όλα λύνονται αν έχεις να πληρώσεις το τσουχτερό πρόστιμο των 6.000 ευρώ, αποκαλύπτοντας όλη τη φοροεισπρακτική λογική της κυβέρνησης και τη βαθιά αντιδραστικότητα της ταξικής πολιτικής της, που δίνει τη δυνατότητα εξαγοράς σε όσους έχουν, τρομοκρατεί τους υπόλοιπους ώστε να καταταγούν άμεσα και να καλύψει τα κενά στην επάνδρωση των μονάδων και επιχειρεί να αναδιαρθρώσει την ζωή συνολικά της νεολαίας διαμέσου της στρατιωτικής θητείας".

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ