Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΙΣ:"Ποιος κοροϊδεύει ποιον για το μέρισμα"; Ιδού η απορία

24.12.2011 | 00:47

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών ,επανέρχεται στο ζήτημα του ΜΤΣ και του μερίσματος και δικαιολογημένα ανρωτιέται “ποιος κοροϊδεύει” ποιον! Πως προέκυψε το ερώτημα;

•Στις 16-11-2011 το ΔΣ του ΜΤΣ πήρε ομόφωνα  την απόφαση για την χρονική μετάθεση καταβολής του μερίσματος έτους 2012 κατά ένα τρίμηνο. Το πλήρες πρακτικό της απόφασης αυτής δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα και το blog της ΑΚΙΣ.

•Στις  9-12-2011 η παραπάνω απόφαση ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΜΤΣ καθορίζοντας ρητά συγκεκριμένες ημερομηνίες καταβολής του μερίσματος.

• Στις 20-12-2011 στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Εθνική Ηχώ» της ΕΑΑΣ δημοσιεύθηκε ανακοίνωση με την οποία πληροφορούμαστε ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω και ότι από… «έγκυρες πηγές» το μεν μέρισμα του ΜΤΣ  θα επιδιωχθεί να δοθεί στις 10 Φεβρουαρίου , του δε ΕΚΟΕΜΣ στις 15 Ιανουαρίου 2012.

• Εύλογα λοιπόν ΑΚΙΣ ρωτά , ποιος τελικά λέει την αλήθεια;Και επιχειρεί να δώσει κάποιες απαντήσεις:

“Μήπως οι… «έγκυρες πηγές» , που επικαλείται η ΕΑΑΣ και για να  ρίξουν στάχτη στα μάτια   αποφάσισαν ,ύστερα και από τις αντιδράσεις, να μας κοροϊδέψουν για άλλη μια φορά;   Μήπως έχει ήδη αποφασισθεί να δοθεί  το μέρισμα ενωρίτερα αλλά ένα μέρισμα συμβολικό ή κουτσουρεμένο κατά επί πλέον 50% όπως οι σχετικές εισηγήσεις του Γεν. Δντή Ταξχου κ. Τσελεκίδη και του Προέδρου Υπτγου (ε.α)  κ. Σωτηρόπουλου;  Εάν πράγματι κάτι τέτοιο απεργάζονται καλλίτερα να το ξεχάσουν όσο είναι νωρίς.

Αλήθεια για το ΕΚΟΕΜΣ στην ανακοίνωσή της η ΕΑΑΣ δεν μας λέει εάν το μέρισμα θα δοθεί στο περσυνό κουτσουρεμένο ύψος ή θα περικοπεί περαιτέρω ,όπως φημολογείται, κατά  10% τώρα και 15% στη συνέχεια;

Αν πάλι τελικά τα μερίσματα δοθούν ενωρίτερα και χωρίς περικοπές στις ημερομηνίες που δημοσιεύει η «Εθνική Ηχώ» τότε έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι οι πιέσεις που ασκήσαμε προς κάθε κατεύθυνση «έπιασαν  τόπο». Αν πάλι όχι τότε καλούμε για άλλη μία φορά όλους τους αρμοδίους να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα και να δώσουν λύση ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.
Μετά τα παραπάνω και αν δεν υπάρξει επίσημη δεσμευτική ενυπόγραφη ενημέρωση ,  τόσο για τις ημερομηνίες καταβολής όσο και για το ύψος των καταβαλλομένων μερισμάτων εμείς στην Α.Κί.Σ θα συνεχίσουμε τον ΑΓΩΝΑ για τη διεκδίκηση των συμφερόντων μας και την αναζήτηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ για την ενημέρωσή σας .
Στην προσπάθεια αυτή και με μία ΕΑΑΣ να λέει «ΝΑΙ σε όλα» καλούμε τους ε.α συναδέλφους του Στρατού Ξηράς σε συσπείρωση και ετοιμότητα κινητοποιήσεων”.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ