Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ

ΑΝΕΑΔ:"Δεν έχουμε εξαρτήσεις"

20.10.2010 | 08:11Σαν να μην φθάνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις περικοπές των συντάξεων και την αδυναμία να εισπράξουν ακόμη και το μέρισμα που δικαιούνται από το ΜΤΣ, οι απόστρατοι έχουν και προβλήματα μεταξύ τους. Η ΑΝΕΑΔ,σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για απόπειρα προβοκαρίσματος εκδηλώσεών της:
"Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια προβοκαρίσματος της συγκέντρωσης της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. στην Λάρισα, οι ίδιοι κύκλοι συνεχίζουν την παλιά γνωστή τακτική της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Έτσι διαδίδουν ότι δήθεν, κατά την ενημέρωση, ακούστηκαν από τους ομιλητές που εκπροσωπούσαν την ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. κομματικά συνθήματα.
Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι συνάδελφοι από το ακροατήριο, λειτουργώντες ως σε εντεταλμένη υπηρεσία, πράγματι εκτόξευσαν γνωστά συνθήματα, τα οποία οι ομιλητές διέκοψαν άμεσα και με τη στάση αυτή, τους ανάγκασαν να αποχωρήσουν. Αυτός ήταν και ο λόγος που το σχέδιο καταστροφής της συγκέντρωσης απέτυχε.
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να καταστήσουμε σαφές, για ακόμη μία φορά, ότι η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. δεν έχει καμία κομματική εξάρτηση, δεν υπηρετεί το συμφέρον κανενός κομματικού σχηματισμού και δεν είναι σκαλοπάτι για προσωπικές αναρριχήσεις. Το μόνο που υπηρετεί είναι τα κοινά συμφέροντα ΟΛΩΝ των Αποστράτων συναδέλφων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Προειδοποιούμε όλους αυτούς που κινούνται από προσωπικά ή άλλα γενικότερα σκοτεινά συμφέροντα και οι οποίοι σιγά-σιγά αποκτούν όνομα και διεύθυνση, ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν ενώπιον όλων των συναδέλφων.
Στον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει δεν περισσεύει κανείς και καλούμε όλους όσους έχουν τους ίδιους στόχους, να συστρατευθούν μαζί μας και να ενισχύσουν την κοινή μας προσπάθεια".
Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ