Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΝ ΑLERT! "Τούρκοι δάσκαλοι στη Κω,διδάσκουν μουσουλμάνους".

28.08.2011 | 11:41
  

  

 

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

 

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην Κω.

 Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Bugün με τίτλο « απόβαση τουρκικής γλώσσας σε ελληνικό νησί», στην Κω έχουν σπεύσει δάσκαλοι από την Τουρκία για να διδάξουν την τουρκική γλώσσα στα παιδιά του Μουσουλμάνων του νησιού.

 

  Η Βugün γράφει πως « στα τουρκόπουλα τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν την τουρκική γλώσσα, έφτασαν για βοήθεια των δασκάλων από τη Σμύρνη. Ο Λεβέντ Ουνγκάνερ και ο Αϊντίν Πεχλιβάν, εδώ και δυο μήνες βρίσκονται στο νησί οικειοθελώς και δισάσκουν στα παιδιά Τούρκικα και τις παραδόσεις.»

 

  Η τουρκική εφημερίδα τονίζει πως οι δυο δάσκαλοι κάνουν μαθήματα σε 58 παιδιά μαθήματα τουρκικής γλώσσας 6 ώρες την ημέρα,  και σε 43 παιδιά μαθήματα  παραδοσιακών χωρών για 2 ώρες την εβδομάδα!

 

 « Οι δυο δάσκαλοι κάνουν μαθήματα με τα βιβλία του τουρκικού Υπουργείου Παιδείας και τα μαθήματα γίνονται «στο Σύλλογο φιλίας και συμπαράστασης  των Μουσουλμάνων»!

 

  Η Bugün αποκαλύπτει επίσης ότι για τις γυναίκες γίνονται μαθήματα θρησκευτικών και σε 126 οικογένειες παρέχεται υλική βοήθεια από τον συγκεκριμένο σύλλογο.  

  Ο Αχμέτ Νταβούτογλου τον Αύγουστο του 2010 είχε επισκεφθεί τη Ρόδο και την Κω και η Άγκυρα προσπαθεί να πιέσει και να τονίσιε πως υπάρχει "τουρκική μειονότητα" στα Δωδεκάνησα , κάτι το οποίο δεν υπάρχει σε καμία σύμβαση.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ