Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

02.12.2011 | 15:52

Αβραμόπουλος "αδειάζει" Σπηλιόπουλο για το θέμα του Εύελπι

Επανέφερε στην τάξη τον ΥΦΕΘΑ Κώστα Σπηλιόπουλο,ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος,σχετικά με τις αναφορές του κ.Σπηλιόπουλου,όχι μόνο στον Εύελπι ,αλλά και στον ταξίαρχο πατέρα του.

Επανέφερε στην τάξη τον ΥΦΕΘΑ Κώστα Σπηλιόπουλο με τη δήλωσή του στο Real Fm ,ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος,σχετικά με τις αναφορές του κ.Σπηλιόπουλου,όχι μόνο στον Εύελπι ,αλλά και στον ταξίαρχο πατέρα του.

“Δεν ξέρω μέσα σε ποιο πνεύμα έγινε (σ.σ η δήλωση). Ξέρω όμως ένα πράγμα. Ότι την κατεύθυνση, την οδηγία, τη γραμμή και τη θέση του Υπουργείου την δίνει ο Υπουργός και μόνο”,είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα όσα θύμισε από το παρελθόν του ταξίαρχου στη Σχολή Ευελπίδων και τα οποία συσχέτισε με το τωρινό περιστατικό στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο γιός του.

Κατά τ΄ άλλα ο κ.Αβραμοπουλος είπε ότι με την υπόλοιπη ομάδα ΑΝΥΕΘΑ και τον ΥΦΕΘΑ “ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βρήκαμε το modus operandi και συνεργαζόμαστε χωρίς κανένα πρόβλημα. Και θα έχετε παρατηρήσει ότι το κομμάτι αυτό πάει καλά. Και θα πάνε και τα υπόλοιπα”.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ