Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

07.12.2011 | 00:01

Abrams:ο Καρατζαφέρης,οι εφοπλιστές και τι λέει το ΓΕΣ

Το κλιμάκιο των Ελλήνων αξιωματικών για την επιλογή των 400 αρμάτων είχε αναχωρήσει για τις ΗΠΑ από τη Παρασκευή...Τελικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης δικαιώθηκε εν μέρει όταν συνέδεε την άφιξη του Αμερικανού αντιπροέδρου Τ.Μπάϊντεν με τα 400 άρματα μάχης ABRAMS. Και λέμε εν μέρει γιατί φαίνεται ότι όλα είχαν συμφωνηθεί πριν την άφιξή του στην Αθήνα.

Το κλιμάκιο των Ελλήνων αξιωματικών που θα επιλέξει τα 400 άρματα, είχε αναχωρήσει για τις ΗΠΑ από τη Παρασκευή. Συνεπώς η “δουλειά είχε κλείσει”.

Ο Καρατζαφέρης τα είχε χαρακτηρίσει “σαπάκια” ,κάτι που ασφαλώς δεν ισχύει. Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν το ΓΕΣ ήθελε αυτά τα άρματα. Οι “τεθωρακισμένοι” είναι υπέρ της απόκτησής τους,υποστηρίζοντας ότι έτσι θα μπορέσουμε να αποσύρουμε τα Μ 48 το κόστος συντήρησης των οποίων είναι μεγάλο.

Τώρα μένει να δούμε το κόστος της μεταφοράς το οποίο προσπαθούν από το ΓΕΣ να το γλιτώσουν.Πως; Έχουν σταλεί επιστολές μαθαίνουμε σε μεγάλους Έλληνες εφοπλιστές προκειμένου να συμβάλουν στη μεταφορά των αρμάτων.

Και τέλος μένει να δούμε αν θα υπάρξει κόστος εκσυγχρονισμών των αρμάτων μάχης.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ