Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Αφγανιστάν με το ζόρι!

14.12.2010 | 23:58

Για ...βίαιες μεταθέσεις στο Αφγανιστάν κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:

Από τη Κρήτη έως τον Έβρο και από τα Δωδεκάνησα έως την Ήπειρο, οι διοικητές των μονάδων ενημερώνουν τα μόνιμα στελέχη ότι μπορούν να δηλώσουν Εθελοντικά την συμμετοχή τους στην επόμενη αποστολή του ελληνικού στρατού που θα αντικαταστήσει τα 120 στελέχη που αποτελούν το ελληνικό τμήμα  της ISAF.
Η ενημέρωση που επιχειρούν οι διοικητές και η οποία βασίζεται σε έγγραφο που στάλθηκε από το ΓΕΣ κάνει λόγο για τον «ανθρωπιστικό ρόλο» της ελληνικής αποστολής και τα θετικά, ευγενικά συναισθήματα του Αφγανικού λαού για τους Έλληνες Μισθοφόρους. Στις ταγματικές αναφορές, η κατάσταση στο Αφγανιστάν όχι απλώς ωραιοποιείται αλλά παραμορφώνεται. Το αίμα τρέχει ποτάμι και το ΓΕΣ-ΥΠΕΘΑ μιλούν για σχολική εκδρομή!

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία νοιάζεται μόνο για την αύξηση της συμμετοχής των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στις κατοχικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ σε Κόσσοβο-Αφγανιστάν και για τα οικονομικά-πολιτικά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο ελληνικός αστικός κόσμος στην πλάτη των μισθοφόρων και των φορολογούμενων που καταβάλλουν 500 εκατ. ευρώ ετησίως για τις αποστολές εκτός συνόρων,.
Υποκριτικά και χωρίς ίχνος ευθύνης για τους μισθοφόρους που στέλνει στην πρώτη γραμμή ενός άδικου πολέμου, υπόσχεται ότι θα μεριμνήσει για την ασφάλεια τους. Βεβαίως, οι καταγγελίες των 18 Ελλήνων στρατιωτικών-εκπαιδευτών των ταγματασφαλήτικων αφγανικών δυνάμεων, που έχουν «πεταχτεί» στο αεροδρόμιο της Καμπούλ και διαμένουν σε σκηνές στάβλους, έρμαια των πυρών της αφγανικής αντίστασης, τους διαψεύδουν!
Όπως μας ενημερώνουν οι ανταποκριτές μας από τα στρατόπεδα, ελάχιστοι είναι αυτοί που πιστεύουν τα ψέματα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευ.Βενιζέλου και δέχονται για ένα καλύτερο μισθό να υπηρετήσουν ως κατοχική δύναμη, καταπιέζοντας τον αφγανικό λαό.
Ας ελπίσουμε ότι η άρνηση των στρατιωτικών θα γενικευτεί.
Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει άμεσα να επιστρέψουν όλα τα ελληνικά στρατεύματα που δρουν εκτός συνόρων και να Αποχωρήσει άμεσα  η χώρα μας από ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ. 

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ