Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αφιξη τουριστών στα κατεχόμενα από χώρες των Βαλκανίων

11.06.2012 | 12:41

 

Αφίχθηκε χθες στις 3 τα ξημερώματα στα κατεχόμενα η πρώτη ναυλωμένη πτήση από χώρες των Βαλκανίων στην οποία επέβαιναν 160 τουρίστες από την Π.Γ.Δ.Μ. και την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Ο διευθυντής του τουρκικού τουριστικού πρακτορείου «Lets Travel», το οποίο εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και δραστηριοποιείται σε επτά χώρες των Βαλκανίων, Χακάν Τζετίζ, σε δηλώσεις του κατά την άφιξη των τουριστών, ανέφερε ότι η μεταφορά τουριστών στο ψευδοκράτος έχει αρχίσει με την πραγματοποίηση της χθεσινής πτήσης και πως πρωταρχικός στόχος είναι η προβολή των κατεχομένων στις χώρες των Βαλκανίων, μέσω των εκπροσώπων του Τύπου που ήρθαν από την Π.Γ.Δ.Μ. και την Βοσνία Ερζεγοβίνη. Θα πραγματοποιούνται, πρόσθεσε, πέντε ναυλωμένες πτήσεις από και προς την Π.Γ.Δ.Μ., την Βοσνία Ερζεγοβίνη, το Κόσσοβο, το Μαυροβούνιο και την Αλβανία ανά δέκα μέρες.
 

Ο διευθυντής της «εταιρείας Akgunler» στα κατεχόμενα, η οποία οργανώνει τα ταξίδια του τουριστικού πρακτορείου «Lets Travel» στο ψευδοκράτος, Μπόρα Οζγκέν ανέφερε ότι οι χώρες των Βαλκανίων αποτελούν μια νέα τουριστική αγορά για το ψευδοκράτος, προσθέτοντας ότι σύντομα θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Αλβανία και το Κόσσοβο.


Από την πλευρά του ο «υφυπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος», Σιαχάπ Ασίκογλου ανέφερε ότι οι προσπάθειες του «υπουργείου τουρισμού» δεν περιορίζονται μόνο στη μεταφορά τουριστών από τις χώρες των Βαλκανίων αλλά και από τις σκανδιναβικές χώρες, επισημαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή προβολή του ψευδοκράτους πραγματοποιείται σε 16 χώρες. Στόχος, είπε, είναι το 2013 το ψευδοκράτος να προβάλλεται σε 24 χώρες.

ΠΗΓΗ- ΑΛΗΘΕΙΑ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ