Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Αθλητικά

Αγαπημένοι έξω, "σφαγμένοι" μέσα

17.11.2010 | 08:53
Το μήνυμα που βγήκε μετά την ΓΣ της Τρίτης στην Superleague είναι πως προχωρούν ενωμένοι, ωστόσο όσα ειπώθηκαν μέσα σε αυτή δεν είναι και τόσο... ενωτικά.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς έγινε αποδέκτης ειρωνικών σχολίων από τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Αχιλλέα Μπέο. Η αρχή έγινε με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου ο οποίος θέλοντας να πικάρει τον Αδαμίδη του είπε πως οι ομάδες τους θα κοντραριστούν για την πέμπτη θέση. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν θέλησε να ανεβάσει τους τόνους απαντώντας του να κοιτάξει την ομάδα του και να αφήσει ήσυχη την “Ένωση”.
 
Στη συνέχεια ο Σταύρος Αδαμίδης διατύπωσε κάποιες ενστάσεις για το γεγονός πως, παρά τα όσα είχαν συμφωνηθεί, ότι λέγεται στις συνεδριάσεις διαρρέεται στον Τύπο. Τότε πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Λίγκας λέγοντας στον Αδαμίδη: “Να έρθει ο Παππάς να μας τα πει. Εσύ είσαι περαστικός!”, για να του απαντήσει ο πρόεδρος της ΑΕΚ: “Εχω μετοχές της ΑΕΚ και για αυτό είμαι εδώ. Θα δείξει ο χρόνος ποιος είναι περαστικός από όλους μας εδώ μέσα”. Σε αυτό το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση εξομαλύνθηκε.
 

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ