Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Αθλητικά

Αγαπημένοι σαν να μην έγινε το παραμικρό. Φίλοι και πάλι Πατέρας Μαρινάκης

17.11.2010 | 08:56
Λήξαν θεωρείται η κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Νικόλα Πατέρα με αφορμή τα όσα φερόταν να είχε πει ο πρώτος σε προηγούμενο ΔΣ της Superleague. “Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Προχωράμε ενωμένοι”, τόνισε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.

“Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι, Νικητές είναι το ποδόσφαιρο και η Super League. Είμαστε ενωμένοι και προχωράμε όλοι μαζί δυνατά. Εχουμε καλυφθεί πλήρως στη συζήτηση που κάναμε. Εχουμε διάφορα θέματα να λύσουμε μέχρι το τέλος του χρόνου και πάμε όλοι μαζί”, τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης θάβοντας το “τσεκούρι του πολέμου” που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα.
 
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νικόλας Πατέρας που αποχωρώντας τόνισε: “Δόθηκαν διευκρινήσεις για όσα ειπώθηκαν στο προηγούμενο ΔΣ και μας κάλυψαν. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Προχωράμε”.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

“Κατόπιν αμοιβαίων διευκρινίσεων και συζητήσεων, που εδόθησαν μεταξύ όλων των μελών της Super League με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο έκτακτου Δ.Σ. που έλαβε χώρα σήμερα, αναφορικά με όσα αναφέρθηκαν στο προηγούμενο ΔΣ της 9/11/2010, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέσυρε το αίτημά της περί παράδοσης μαγνητοφωνημένων συνομιλιών του Δ.Σ. της 9/11/2010. Το σημερινό έκτακτο Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε, ως εκ τούτου, όπως καταρτιστούν τα έγγραφα πρακτικά του Δ.Σ. της 9/11/2010, σύμφωνα με τις αποφάσεις που αυτό έλαβε”.

 

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ