Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Ανεκδολογητική" λεπτομέρεια η τύχη της σορού του Λάντεν,λέει μουσουλμάνος ηγέτης.

02.05.2011 | 20:36
Το ζήτημα, τι τύχη επιφυλάχθηκε στη σορό του Οσάμα Μπιν Λάντεν, η οποία ερρίφθη στη θάλασσα, αποτελεί μία «ανεκδοτολογική λεπτομέρεια», τόνισε σήμερα επικεφαλής μίας από τις κυριότερες μουσουλμανικές οργανώσεις στις ΗΠΑ, αντιδρώντας στην πολεμική που ξεσήκωσαν άλλες ισλαμικές αρχές.

   

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ουάσιγκτον, ο Νιχάντ Αουάντ, διευθυντής του Συμβουλίου για τις Αμερικανο-Ισλαμικές Σχέσεις (CAIR) τόνισε πως «έχουν εγερθεί πολλά ερωτήματα εκ του γεγονότος της ρίψης της σορού του ηγέτη της Αλ Κάιντα στη θάλασσα».

   

«Είναι μία ανεκδοτολογική λεπτομέρεια. Το πιο σημαντικό είναι πως εξοντώθηκε αυτός ο τρομοκράτης», δήλωσε ο Αουάντ, καλώντας την αμερικανική κυβέρνηση να πολλαπλασιάσει τις προσπάθειες «για να τερματιστεί ο πόλεμος στο Αφγανιστάν και το Ιράκ». «Η δικαιοσύνη αποδόθηκε», πρόσθεσε.

   

«Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ουδέποτε αντιπροσώπευσε την δική μας ισλαμική κοινότητα, ή τους Μουσουλμάνους. Εμείς συντασσόμαστε με τους συμπατριώτες μας υποδεχόμενοι με ικανοποίηση την εξόντωσή του ως μίας απειλής κατά της χώρας μας και του κόσμου ολόκληρου», δήλωσε ο Αουάντ.

   

«Εξόν ότι σκότωσε χιλιάδες Αμερικανούς στις 11 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος και η Αλ Κάιντα έχουν σκοτώσει αμέτρητους αθώους μουσουλμάνους», τόνισε ο ίδιος.

    Όπως δήλωσε σήμερα από το Κάιρο στέλεχος του Αλ Αζχάρ, του μεγαλύτερου σουνιτικού θρησκευτικού θεσμού, το Ισλάμ αντιτίθεται στην ταφή στη θάλασσα.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ