Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Αντεπίθεση ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στο στρατηγό Αλευρομάγειρο.

24.01.2011 | 17:28
Απάντηση στα ερωτήματα που έθεσε ο στρατηγός Αλευρομάγειρος για την κατάληψη της Νομικής από λαθρομετανάστες δίνει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το οποίο και υπερασπίζεται την επιλογή της κατάληψης:

"Οι δικοί μας άνθρωποι , οι Μετανάστες Εργάτες, στρατηγέ Αλευρομάγειρε προέβησαν σε μια πραγματικά ηρωική πράξη, άξια σεβασμού και αλληλεγγύης. Και επειδή παρουσιάζεστε ανενημέρωτος σας παρουσιάζουμε το κείμενο που εξηγεί τους λόγους και το σκοπό αυτής της κίνησης:
«Διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να ζήσουν με αξιοπρέπεια σαν άνθρωποι!
Οι 300 μετανάστες αρχίζουν την Τρίτη 25 Ιανουαρίου απεργία πείνας, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, απαιτώντας να νομιμοποιηθούν οι ίδιοι και όλοι οι μετανάστες που ζουν και δουλεύουν σε αυτή τη χώρα χωρίς χαρτιά και χωρίς δικαιώματα, αντιμετωπίζοντας καθημερινά υπερεκμετάλλευση, εξευτελισμούς και απελάσεις.
Ο αγώνας τους είναι δίκαιος, ενάντια στα τείχη του αίσχους που υψώνονται στα σύνορα  και στα γκέτο της ντροπής που φτιάχνονται στις πόλεις, ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία, την αστυνομική βαρβαρότητα, τη ρατσιστική και τη φασιστική τρομοκρατία. Οι μετανάστες και οι μετανάστριες δεν έρχονται εδώ για τουρισμό ή για να πλουτίσουν. Έρχονται κυνηγημένοι από τη φτώχεια, τους πολέμους, τις δικτατορίες, τη λεηλασία των χωρών και των κοινωνιών τους από τις πολυεθνικές, το ΔΝΤ και τα ισχυρά καπιταλιστικά κράτη. Έχουν δικαίωμα στη ζωή και, εκτός από τα κεφάλαια, τα εμπορεύματα και τους στρατούς, έχουν κι αυτοί το δικαίωμα στην ελεύθερη μετακίνηση".
Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ