Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντιδράσεις για το βίντεο με τις μονάδες καταστολής.

08.02.2011 | 22:53


Ανακοίνωση για την άσκηση στο Κιλκίς και το βίντεο με τις στρατιωτικές δυνάμεις καταστολής εξέδωσε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος:


"Tελικά οι μάσκες έπεσαν. Όπως είχαμε ενημερώσει με επανειλημμένες ανακοινώσεις μας που προέρχονταν από φαντάρους που υπηρετούν στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχίας ΠΟΝΤΟΣ, με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς, το χρονικό διάστημα Πέμπτης 3/2 και Παρασκευής 4/2, πραγματοποιήθηκαν Ασκήσεις Καταστολής Πλήθους, υπό την επίβλεψη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, στην περιοχή Κορομηλά, όπου υπάρχει ειδική διαμόρφωση που ικανοποιεί τις ανάγκες πολεμικών και κατασταλτικών σεναρίων αντιμετώπισης Αντάρτικου Πόλης. Επαγγελματίες Οπλίτες ντυμένοι ως ΜΑΤ, με πλήρη εξάρτηση αντιμετώπισαν φαντάρους σε ρόλο εξαγριωμένου διαδηλωτή, ενώ αξιωματικοί έριχναν μολότοφ.
Τις αποκαλύψεις ακολούθησαν απειλές για στρατοδικείο, η επίσημη διάψευση του ΓΕΣ που χαρακτηρίζει την άσκηση «Διαχωρισμό Αντιμαχομένων», αλλά σε ομιλία του ο διοικητής του 596 Τάγματος αποκάλυψε ότι εξαιτίας της ελληνικής συμμετοχής στον Ευρωστρατό, από την άνοιξη ο ελληνικός στρατός είναι υποχρεωμένος να έχει δύο διμοιρίες Καταστολής Πλήθους! Η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, εκτός των «εθνικών» της αποστολών,  εκπαιδεύεται, αξιολογείται και έχει την ετοιμότητα να διαθέσει τμήματα, στη  Βαλκανική Ταξιαρχία (ΗELEBROC) και στη Δύναμη Άμεσης Αντίδρασης του ΝΑΤΟ (NRF-NATO Response Force), που σύμφωνα με το νέο δόγμα της συμμαχίας το οποίο αποφασίστηκε στη Σύνοδο της Λισαβόνας έχει τη δυνατότητα παρέμβασης στο εσωτερικό χωρών, ώστε να προστατέψει το αστικό καθεστώς εξουσίας που απειλείται από κοινωνικές εξεγέρσεις.  
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ;
Μετά τη δημοσίευση του σχετικού βίντεο από τη διεξαγωγή της Άσκησης ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ όλα τα προπαγανδιστικά ψεύδη του ΓΕΣ, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (που συνεχίζει την διεξαγωγή ασκήσεων Καταστολής Πλήθους που άρχισαν επί κυβερνήσεως ΝΔ) αποτελούν παρελθόν.
ΨΕΜΑ 1ο: Κύριοι του ΓΕΣ και του ΥΠΕΘΑ που είναι οι εκατοντάδες διαδηλωτές του αντιπολεμικού κινήματος που εφορμούν με εχθρικές διαθέσεις ενάντια σε εθνικές και νατοϊκές στρατιωτικές εγκαταστάσεις; ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΨΕΜΑ 2ο: Που είναι τα «ειρηνευτικά σας στρατεύματα» που σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση σας παρεμβαίνουν ανάμεσα σε ομάδες που συγκρούονται και προχωρούν σε Διαχωρισμό Αντιμαχομένων; ΠΟΥΘΕΝΑ.
Αυτό που είδαμε είναι η πλήρη εφαρμογή του Εγχειριδίου Καταστολής Πλήθους, που εδώ και χρόνια η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει αποκαλύψει την ύπαρξη του. Παρακολουθήσαμε τη διεξαγωγή ασκήσεων από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που βασίζονται σε αυτό, του οποίου εσείς αμφισβητείται την ύπαρξη, και δεν κάνετε τίποτε άλλο τόσα χρόνια από το να ψεύδεστε συστηματικά!   
ΨΕΜΑ 3ο: Που είναι τα ελληνικά στρατεύματα που συμμετέχουν σε «ειρηνευτικές αποστολές»;
Αυτό που εκτελέστηκε μπροστά στα μάτια  μας είναι ένα σενάριο άσκησης που εσείς ετοιμάσατε και δείχνει αγανακτισμένους πολίτες που απαιτούν FREEDOM, δηλαδή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Οι ίδιοι ομολογείται ότι τα ελληνικά στρατεύματα που δρουν στο εξωτερικό αποτελούν Δυνάμεις Κατοχής!
Αυτό που είδαμε στο συγκεκριμένο βίντεο είναι συγκρούσεις διαδηλωτών με πάνοπλους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι συνεργάζονται «αρμονικά» με άγρια εκπαιδευμένα σκυλιά, ενώ πίσω τους ακολουθούν τεθωρακισμένα οχήματα, με τους άνδρες τους να έχουν το δάκτυλο στην σκανδάλη των βαριών πυροβόλων, έτοιμοι να γαζώσουν με αυτά τους διαδηλωτές αν το κρίνουν σκόπιμο.
Το φύλλο συκής που επέλεξε να κρατήσει το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ είναι η διαβεβαίωση ότι τα συγκεκριμένα στρατεύματα δεν πρόκειται να κάνουν χρήση της κατασταλτικής τους εκπαίδευσης εντός ελληνικών συνόρων. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του διοικητή στο 596 Τάγμα: «Εμείς είμαστε Νατοϊκή Δύναμη. Δεν εκπαιδευόμαστε να Καταστέλλουμε Πλήθη στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό. Αύριο μπορεί να μας διατάξουν να πάμε στην Αίγυπτο να καταστείλουμε την εξέγερση. Αυτός είναι ο ρόλος μας».
Είναι πλέον δύσκολο να υπολογίσουμε το πόσες φορές το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ άλλαξαν γραμμή προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Μέχρι  που στην εκπομπή του MEGA το Σαββατοκύριακο, των Χασαπόπουλου-Αναγνωστάκη, ο καλεσμένος τους συνταγματάρχης εν. αποστρατεία Μυλωνάκης ήρθε να αποκαλύψει τον σύγχρονο βίαιο κατασταλτικό ρόλο του ελληνικού στρατού, σοκάροντας συντελεστές της εκπομπής και τηλεθεατές, δηλώνοντας: "είναι πολύ λογικό ο στρατός να επεμβαίνει, όταν ξεσπούν κοινωνικές ταραχές φέρνοντας σαν παράδειγμα τον Δεκέμβρη του 2008!! Υπενθύμισε επίσης παλαιότερη άσκηση της ΕΕ, που είχε σαν σενάριο επέμβαση της δύναμης σε ευρωπαϊκό νησί που είχε «διασαλεφθεί η τάξη από την αύξηση των μεταναστών»!! Απορούσε μάλιστα, όταν ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι: μα είναι δυνατόν, ή . προφανώς εννοείτε ότι αυτά γίνονται σε άλλες χώρες, ή όταν διερώτονταν . έχει άραγε το δικαίωμα το ΝΑΤΟ να επεμβαίνει στο εσωτερικό μιας χώρας;;"
Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ