Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απειλές κατά δημοσιογράφου από Χρυσή Αυγή.Σκληρή απάντηση από γνωστή καλλιτέχνιδα

09.05.2012 | 15:05


Τα όσα αποκαλύπτονται ότι έχουν γραφεί από μέλη της Χρυσής Αυγής στην επίσημη ιστοσελίδα της είναι απλά ανατριχιαστικά.

Απειλές κατά δημοσιογράφου γραμμένες στα Γερμανικά.

Η οποία δημοσιογράφος πήγε στην αστυνομία που …την συμβούλευσε να σταματήσει να γράφει για την οργάνωση!!! Επίσης ανατριχιαστικό.


Όπως έχουμε ξαναγράψει η Χρυσή Αυγή έχει πλέον όχι πρόσωπο,αλλά πρόσωπα.

Συνεπώς η κοινοβουλευτική ομάδα της καλό θα είναι να συμμαζέψει λίγο “τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες”.Γιατί ήδη έχουν τρομάξει πολλούς απ΄ όσους προφανώς σε κατάσταση απόγνωσης τους ψήφισαν. Προφανώς αυτός είναι και ο στόχος:να τρομάξουν.Ας ξανακαθήσουν να κάνουν μια ανάλυση του αποτελέσματος και θα δουν ότι ο κόσμος μόνος τρομαγμένος δεν είναι. Αντιθέτως.


Το ιστορικό

Στις 12 Απριλίου, η Ξένια Κουναλάκη έγραψε στην Καθημερινή ένα άρθρο με τίτλο «Η κοινοτοπία του Κακού». Υποστήριζε ότι τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης πρέπει να αποκλείσουν τη Χρυσή Αυγή από τη δημόσια σφαίρα ή να ενημερώσουν τους πολίτες για τις καταβολές και τα ινδάλματα του κόμματος, προκειμένου να αφυπνιστούν οι αντιναζιστικές μνήμες. 

Η απάντηση ήρθε από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και συνοδευόταν από απειλές για τη ζωή της κας Κουναλάκη και αναφορές στην οικογένεια και την κόρη της, γράφουν Τα Νέα. 

«Εμείς περιμέναμε 31 χρόνια και άσχετα με την εκλογική αριθμητική είμαστε και θα είμαστε εδώ» έγραψε ο Θ.Π. (αυτά τα αρχικά είχε ως υπογραφή το κείμενο) και στη συνέχεια απείλησε τη δημοσιογράφο στα γερμανικά! «Kommt Zeit, Kommt Rat, Kommt Attentat». Μετάφταση: με τον καιρό, θα ‘ρθει ο φόνος και σε απόδοση θα μπορούσε να σημαίνει «πρόσεχε τα νώτα σου». 

Η Ξένια Κουναλάκη πήγε την αστυνομία. Κι εκεί τη συμβούλευσαν να σταματήσει να γράφει για τη Χρυσή Αυγή γιατί υπήρχε κίνδυνος να της επιτεθούν. Της πρότειναν επίσης να υποβάλει μήνυση κατά της ιστοσελίδας. Αλλά επειδή ο server της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στις ΗΠΑ, η διαδικασία για να αρθεί η ανωνυμία και να βρεθεί ο ιδιοκτήτης θα ήταν χρονοβόρα και κανείς δεν ήταν σίγουρος ότι θα κατέληγε κάπου όλο αυτό.

“Επίθεση” δέχεται και η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου η οποία μ΄ ένα μήνυμά της στο twitter δεν έκρυψε τα σναισθήματά της για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ZAPP IT

 

ΣΧΟΛΙΑ