Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Από τη Κόρινθο...στην Αγια-Σοφιά!

21.02.2011 | 10:35
 Στη Κόρινθο,θυμήθηκαν ότι κάποια στιγμή πρέπει ...να πάρουμε την Αγια-Σοφιά. Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν σε μήνυμά τους νεοσύλλεκτοι του 6ου ΣΠ,και το οποίο έφθασε στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων, η "play-list" των ένστολων dj είχε σ΄ αυτή την ΕΣΣΟ και "τραγουδάκια" για την Αγια-Σοφιά.
Σύμφωνα με το Δίκτυο "σε πολλές πρόβες για την παρέλαση οι εκπαιδευτές καλούσαν  τους φαντάρους να τραγουδάνε φασιστικά - εθνικιστικά τραγουδάκια...
 Αναρωτιόμαστε αν τους έχει ενημερώσει κανείς για τη σχετική διαταγή του ΓΕΣ που απαγορεύει αυτές τις τακτικές και προβλέπει κυρώσεις για τα παράνομα εθνικιστικά άσματα.
Γιατί για να έχει ισχύ μια διαταγή πρέπει και να ανακοινώνεται από τους ανώτερους. Φαίνεται όμως ότι σε κάποιες διαταγές εξαντλούν την αυστηρότητα ενώ σε κάποιες άλλες κάνουν τα στραβά μάτια.
Χαρακτηριστικό είναι το εξής περιστατικό. Όταν φαντάροι στον 4ο λόχο παραπονέθηκαν, ο εκπαιδευτής έμεινε έκπληκτος παραπέμποντας στον υπεύθυνο αρχιλοχία  ο οποίος είναι προφανώς ο εμπνευστής αυτής της κακόγουστης χορωδίας.
Δυστυχώς ο συγκεκριμένος υπαξιωματικός έδωσε συνέχεια στο θέμα βρίζοντας το φαντάρο που διεκδίκησε το αυτονόητο". 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ