Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από το "Καραμανλής ή τανκς" στο "Μεσοπρόθεσμο ή τανκς"!

27.06.2011 | 05:05
Όλα θα τ΄ ακούσουμε μέχρι την ημέρα της ψηφοφορίας για το μεσοπρόθεσμο. Το τελευταίο δίλημμα; “Μεσοπρόθεσμο ή τάνκς”, θα μπορούσε να είναι ο τότλος του και εμπνευστής του, ποιος άλλος από τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

"Τεράστια βλακεία" χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος την πρόταση εγκατάλειψης του ευρώ και επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo.

"Η επιστροφή στην δραχμή θα σημάνει ότι την επόμενη ημέρα οι τράπεζες θα κατακλυστούν από τρομαγμένους πολίτες που θα προσπαθούν να αποσύρουν τα χρήματά τους, ο στρατός θα πρέπει να τους προστατεύσει με τανκς γιατί δεν θα επαρκεί η αστυνομία", πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης."Θα γίνονταν παντού διαδηλώσεις, τα καταστήματα θα άδειαζαν και πολλοί άνθρωποι θα έπεφταν από το παράθυρο. Κι αυτό επίσης θα ήταν καταστροφικό για την Ευρωπαϊκή Ενωση", πρόσθεσε.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το μεσοπρόθεσμο θα ψηφιστεί χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, ωστόσο εμφανίστηκε επιφυλακτικός για τον εφαρμοστικό νόμο και τις ιδιωτικοποιήσεις κρατικών εταιρειών.

Όπως λέει στα πεδία αυτά ενδεχομένως και να υπάρξουν προβλήματα, καθώς θεωρεί πιθανό βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν "κατά".

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ