Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14.12.2011 | 08:50

Από το μηδέν θα εξεταστεί η λειτουργία της Σχολής Ευελπίδων!Όλα στο τραπέζι

Δεν θα κριθεί μόνο η τύχη του Εύελπι,αλλά όλη η λειτουργία της Σχολής

Το περιστατικό της 17ης Νοεμβρίου στη ΣΣΕ,αποτελεί χρυσή ευκαιρία για να αναδιοργανωθεί πλήρως η ιστορική Σχολή,εκτιμούν οι επιτελείς του ΓΕΣ και φαίνεται ότι γι΄ αυτό έχει πειστεί και ο Α/ΓΕΣ Κ.Ζιαζιάς,ο οποίος δέχεται πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Όλα προς εξέταση λοιπόν,Ο τρόπος λειτουργίας της Σχολής,η διδακτέα ύλη ,η επιλογή καθηγητών. Ήδη εξετάζεται η λειτουργία μεγάλων στρατιωτικών σχολών του εξωτερικού για να βγουν κάποια συμπεράσματα.Στόχος είναι να υπάρξει ισορροπία στρατιωτικής και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης των Ευέλπιδων και βέβαια να διαφυλαχθεί η πειθαρχία.

Οι επιτελείς του ΓΕΣ επισημαίνουν ιδιαίτερα ότι η ΣΣΕ πρέπει να αναβαθμιστεί και υποστηρίζουν ότι γι΄ αυτό το λόγο θα πρέπει να επανεξεταστούν μεταξύ άλλων  από το μηδέν οι διαδικασίες επιλογής των διδασκόντων καθηγητών.Τα κριτήρια που θα επιβληθούν από δω και πέρα για την επιλογή των καθηγητών θα είναι εξαιρετικά αυστηρά και οι καθηγητές θα κρίνονται κάθε έτος. "Η ΣΣΕ δεν είναι...φροντιστήριο",έλεγε με νόημα πηγή του ΓΕΣ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:


Ερευνα για τη διοίκηση της Στρατιωτικής Σχολής. Γυναίκα στο «στόχαστρο»

Η ΣΣΕ δεν είναι...νηπιαγωγείο!Ζητείται σοβαρότης στο θέμα του Εύελπι


Γιατί σκέφτονται να άρουν τη ποινή φυλάκισης στον Εύελπι!Η φαρσοκωδία της ΣΣΕ


Μια ψύχραιμη προσέγγιση για τη Σχολή Ευελπίδων

Ολη η συζήτηση Δρίτσα-Ραγκούση για τη ΣΣΕ στη Βουλή. Βίντεο


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ