Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απογειώνονται το πρωί C-130 με προορισμό Τρίπολη και Σάμπχα.

23.02.2011 | 23:48
Αφού χάθηκαν πολύτιμες ώρες με το ΥΠΕΞ να προσπαθεί να διαχειριστεί μόνο του την υπόθεση απεγκλωβισμού 200 Ελλήνων από τη Λιβύη,τελικά επιλέχτηκε η λύση που είχε στα χέρια του εδώ και τρεις ημέρες! Τρία μεταγωγικά αεροσκάφη C-130, έλαβαν εντολή να απογειωθούν στις 9.00 το πρωί, από την Ελευσίνα και όπως έχει γράψει το   Onalert   από προχθές οι επιτελείς του ΓΕΑ είχαν έτοιμα σχέδια πτήσης για πάνω από ένα αεροδρόμια της Λιβύης.
Τα δύο μεταγωγικά της ΠΑ θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Τρίπολης και το τρίτο στη Σάπχα,μία πόλη 800 χιλιόμετρα νότια.Στο χάρτη μπορείτε να δείτε τους προορισμούς των δύο μεταγωγικών μας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι έμπειροι χειριστές των C-130, θα αναλάβουν την ασφαλή μεταφορά περίπου 200 συμπατριωτών μας οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν αναμένοντας τις ...πολιτικές πτήσεις που προσπαθούσε να εξασφαλίσει το το ΥΠΕΞ,αλλά που δεν έφθασαν ποτέ.

Η κατάσταση που θα πρέπει να διαχειριστούν πιθανότατα να είναι πιο δύσκολη απ΄ αυτή στην επιχείρηση της Αιγύπτου, αλλά όπως λένε και οι ιδιοι οι πιλότοι ,"γι΄ αυτό υπάρχουν τα C-130".

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ