Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποστολή Α/ΓΕΣ στο Αφγανιστάν.

05.01.2011 | 16:48
Τρεις μέρες στο Αφγανιστάν πέρασε ο Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος.  Ο Α/ΓΕΣ ,συναντήθηκε με τους στρατιώτες μας μίλησε μαζί τους και διαπίστωσε ότι το ηθικό τους είναι υψηλό και τα παράπονα ελάχιστα.


Ο αντιστράτηγος Φράγκος μετέβη στην έδρα του Τάγματος Ειδικής Συνθέσεως Αφγανιστάν (ΤΕΣΑΦ),στο στρατόπεδο GAZI, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό και να ενημερωθεί από τον Διοικητή του ΤΕΣΑΦ για το έργο που επιτελείται.


Ο  Αρχηγός επισκέφθηκε το Στρατηγείο HQ ISAF, όπου συναντήθηκε με τον Υποδιοικητή του Στρατηγείου Αντιστράτηγο  James Bucnall, ο οποίος αντικαθιστούσε τον απουσιάζοντα Διοικητή Στρατηγό  David Howell Petraeus. Ο Υποδιοικητής του Στρατηγείου, μεταξύ άλλων υπογράμμισε την σημαντική προσφορά των Ελλήνων υπηρετούντων στο Αφγανιστάν και τόνισε τα σημαντικά έργα υποδομής που πραγματοποιούνται από το προσωπικό του ΤΕΣΑΦ στο αεροδρόμιο KAIA.

Στην συνέχεια, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Regional Command - Capital, Ταξίαρχο  Rafet Sevnic Sasmac και συνομίλησαν για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.Κατά την επίσκεψη του στο Αφγανιστάν, ο  Α/ΓΕΣ, μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την στέγαση των υπηρετούντων στελεχών OMLTs σε 2 ημιμόνιμες κατασκευές.Το θέμα είχε θίξει κατ΄επανάληψη το Onalert,δημοσιεύοντας επιστολές των στελεχών.

Επιπλέον, ανακοίνωσε την χορήγηση 5 τεθωρακισμένων οχημάτων MRAP στο ΤΕΣΑΦ, προκειμένου να διεξάγονται με ασφάλεια όλες οι κινήσεις του προσωπικού. Τα πληρώματα που θα χειρίζονται τα τεθωρακισμένα οχήματα, έχουν ξεκινήσει την εκπαίδευση τους από προσωπικό της ISAF.
Tags: ΔΕΛΤΙΟ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ