Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόστρατος συνταγματάρχης ο bloger,με "πολιτική δράση".

17.12.2010 | 18:02
Ούτε 48 ώρες δεν χρειάστηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να  "δέσει" τους πρώτους δύο υπόπτους  ενός άνδρα και μίας γυναίκας,για τη διαχείριση blog το οποίο ανέβαζε υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια εναντίον του Α/ΓΕΣ και της οικογένειάς του. Επιπλέον οι δύο αντιμετωπίζουν και την κατηγορία του εκβιασμού,γιατί λίγες ώρες μετά από ανάρτηση που είχε στόχο την κόρη του Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου,ο αρχηγός δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος του ζητούσε χρήματα για να σταματήσουν οι αναρτήσεις.

Η επιχείρηση της αστυνομίας στα σπίτια των υπόπτων έγινε το μεσημέρι. Η γυναίκα συνελλήφθη χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο δεύτερος όμως ο οποίος είναι συνταγματάρχης ε.α του ΠΖ, αρνιόταν να ανοίξει τη πόρτα του σπιτιού του στον εισαγγλέα και στους αστυνομικούς επί 25 λεπτά. Ο συνταγματάρχης προσπάθησε να κρύψει ένα φορητό υπολογιστή και λίγο πριν η αστυνομία μπει δια της βίας άνοιξε και παραδόθηκε. Στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί βρήκαν τον υπολογιστή ο οποίος θα ρίξει φως στην υπόθεση,αλλά θα οδηγήσει και στην πιθανή εμπλοκή κι άλλων προσώπων,που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είχαν σχέση με το συγκεκριμένο blog.

Ο απόστρατος συνταγματάρχης, ο οποίος είχε ενεργό συμμετοχή σε πολιτικό κόμμα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση,είχε αποχωρήσει για να δημιουργήσει μαζί με άλλους φιλο-βασιλικό κόμμα . Συμμετοχή είχε και στις "συνδικαλιστικές" προσπάθειες που γίνονταν στο στρατό.Τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος όχι μόνο με τη μήνυση του Α/ΓΕΣ,αλλά και με πολλές άλλες που έχουν κατατεθεί από αξιωματικούς εν ενεργεία ή απόστρατους οι οποίοι επίσης είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για δημοσιεύματα του συγκεκριμένου blog.
Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ