Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ατυχής και απρεπής η απουσία της πολιτικής ηγεσίας από την τελετή αλλαγής ηγεσίας του ΓΕΣ

27.07.2012 | 02:51Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ


Η επιλογή της πολιτικής ηγεσίας να μην παραστεί κανείς στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της Αρχηγίας ΓΕΣ στην Σχολή Ευελπίδων,ήταν ατυχέστατη. Και η δικαιολογία του φόρτου εργασίας δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Δεν έφευγε ο Κωνσταντίνος Ζιαζιάς χθες από το στράτευμα. Αποχωρούσε ένας Αρχηγός ΓΕΣ ,ο οποίος επέλεξε να παραιτηθεί και αναλάμβανε ένας άλλος Αρχηγός ΓΕΣ ,σε συνθήκες κρίσης και μεγάλων δυσκολιών. Ανεξάρτητα από τα ονόματα και τις συνθήκες που έγινε η αλλαγή,τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απρέπεια των τριών υπουργών να μην τιμήσουν αυτή τη σημαντική στιγμή το ΓΕΣ.

Κι αν κάποιοι σπεύσουν να την δικαιολογήσουν επικαλούμενοι τον εκενευρισμό που έχει προκαλέσει η παραίτηση Ζιαζιά, δεν πρέπει να ξεχνούν ότι χθες ανέλαβε ένας νέος Αρχηγός ο Κ.Γκίνης που οι τρεις υπουργοί επέλεξαν.

Όσο για τις δικαιολογίες που ακούστηκαν ότι μπορεί η παρουσία κάποιων από τη πολιτική ηγεσία να προκαλούσε ένταση,νομίζουμε ότι δεν είναι άποψη που μπορεί να συζητηθεί σοβαρά.

Οι αξιωματικοί, εν ενεργεία και απόστρατοι που βρέθηκαν στη ΣΣΕ δεν στερούνται ούτε σοβαρότητας,ούτε σεβασμού και για τον χώρο της Σχολής ,αλλά και για τις ΕΔ

 

ΣΧΟΛΙΑ