Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ:"Έτσι σκότωσα τον Μπιν Λάντεν"! Για πρώτη φορά μέλος των Navy Seal μιλά!

03.09.2012 | 00:27
Η πλήρης ιστορία της δολοφονίας του Οσάμα Μπιν Λάντεν αποκαλύπτεται για πρώτη φορά από ένα μέλος της ελίτ ομάδας των Navy Seals που έκαναν την επιχείρηση στο μυστικό κρησφύγετο του στο Πακιστάν.

Ο Μπιν Λάντεν πυροβολήθηκε στο κεφάλι από έναν Seal από τη μισάνοιχτη πόρτα του υπνοδωματίου και στην συνέχεια μπαίνοντας σ΄ αυτό έριξαν κι ριπές εναντίον του.

Όλα αυτά αποκαλύπτονται στο βιβλίο του απόστρατου πλέον Navy Seal ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση.Ήταν ο δεύτερος που μπήκε στο δωμάτιο όπου εκτελέστηκε ο Λάντεν και είναι αυτός που τράβηξε τις φωτογραφίες του πτώματος οι οποίες ποτέ δεν δημοσιοποιήθηκαν.

O Navy Seal μίλησε στην εκπομπή του CBS 60 Minutes και όπως λένε οι υπεύθυνοι της εκπομπής εμφανίστηκε μεταμφιεσμένος για την ασφάλειά του.

Ο 36χρονος  - που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Mark Owen - κατηγορείται για παραβίαση απορρήτου και της δέσμευσης που υπέγραψε όταν έφυγε από την ενεργό υπηρεσία τον περασμένο Απρίλιο. Και έχει εξοργίσει και τους ισλαμιστές , οι οποίοι έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο απειλές θανάτου εναντίον του συγγραφέα του βιβλίου No easy day.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ 60 MINUTES 

 

ΣΧΟΛΙΑ