Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BRILLIANT LEDGER:Οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ στην άσκηση,μαζί και ο Πορτογάλος Α/ΓΕΣ

15.10.2011 | 00:37
Ο Αρχηγός ΓΕΕθΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο, παρακολούθησε την Τελική Φάση της Τακτικής Άσκησης Άνευ Στρατευμάτων (ΤΑΑΣ) “BRILLIAΝT LEDGER”, η οποία διεξήχθη στο Στρατόπεδο «ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ» στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή 1000 Αξιωματικών και οπλιτών, από 22 χώρες.
Την άσκηση,  πέραν των λοιπών προσκεκλημένων, παρακολούθησε ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού της Πορτογαλίας, Στρατηγός Jose Luis Pinto Ramalho.
Σκοπός της άσκησης είναι η αξιολόγηση – πιστοποίηση της Επιχειρησιακής Ετοιμότητας του NDC-GR (NATO Deployable Corps Greece), προκειμένου να αναλάβει τη Διοίκηση των Χερσαίων Δυνάμεων της NRF-12, για το έτος 2012.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, απευθύνοντας χαιρετισμό εκ μέρους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη, συνεχάρη τους συμμετέχοντες και εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την επιτυχή διεξαγωγή της άσκησης.
Τέλος, ευχαρίστησε τα Κράτη που συνδράμουν με προσωπικό το NDC-GR, καθώς και αυτά που συμμετείχαν με προσωπικό στη διεξαγωγή της “BRILLIAΝT LEDGER”.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ