Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Βαθειές" κρίσεις,μέσα σε κλίμα βαθύτατης πολιτικής κρίσης!

02.11.2011 | 00:19


Σφοδρή πολιτική σύγκρουση αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε κρίσεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων με τις πολιτικές εξελίξεις να είναι εκρηκτικές.

Μπορεί οι κρίσεις Αρχηγών να συζητιόταν πολλές εβδομάδες και το κλίμα που είχε διαμορφωθεί από τη προηγούμενη εβδομάδα να έδειχνε ότι πάμε για αλλαγές,ωστόσο μετά από τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που πυροδότησε η χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση του πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος είχε δημιουργήσει τη βεβαιότητα ότι οι αλλαγές πάλι θα αναβληθούν.

Το Onalert από το πρωί είχε δημοσιεύσει τις πληροφορίες μέσα από το ΥΕΘΑ, που μετέδιδαν με βεβαιότητα ότι “είμαστε έτοιμοι για ΚΥΣΕΑ ανά πάσα στιγμή”.

Την ώρα που η Μιλένα Αποστολάκη ανακοίνωνε την ανεξαρτητοποίησή της ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει στο πολιτικό σκηνικό,ο ΥΕΘΑ ενημέρωνε στο γραφείο του τους τέσσερις Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων ,ότι θα γίνει ΚΥΣΕΑ και η εισήγησή του είναι να αποστρατευθούν όλοι.


Η ανεξαρτητοποίηση της κ.Αποστολάκη και οι πληροφορίες που ήθελαν -και θέλουν- κι άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να εγκαταλείπουν το Κίνημα ,οδηγώντας έτσι σε πτώση τη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έκαναν την είδηση για ΚΥΣΕΑ και αποστρατείες όλων των Αρχηγών να ακούγεται απίστευτη. Τελικά όμως τίποτα δεν είναι απίστευτο στην Ελλάδα,ειδικά αυτή τη περίοδο.

Το ΚΥΣΕΑ επικυρώνει τις αλλαγές στην ηγεσία των ΕΔ και για να μην χαρακτηριστούμε άδικοι, οι αλλαγές που έγιναν ήταν πραγματικά βαθειές και τα πρόσωπα που επελέγησαν έχουν καλές συστάσεις και ιστορία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΥΣΕΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ