Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Α2

Βενιζέλος-Γιάγκος για βραδυνό καφέ στο Ν.Ψυχικό κρίσεις και συνδικαλισμό.

17.02.2011 | 08:56
Αργά το βράδυ και αφού είχε γινει γνωστή η θετική εισήγηση του Αρείου Πάγου για τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις ο υπουργός Άμυνας εθεάθη μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ Γ.Γιάγκο, σε πολύ γνωστό καφέ-ρεστοράν του Ν.Ψυχικού που πρόσφατα ανακαινίστηκε.

Η βραδυνή "έξοδος" από το ΥΕΘΑ προς το Ν.Ψυχικό έγινε περίπου στις 10 το βράδυ. Ο Α/ΓΕΕΘΑ πιθανότατα έχει ήδη ενημερωθεί ότι παραμένει στη θέση του και ετοιμάζεται να συνοδεύσει τον υπουργό στην έκθεση οπλικών συστημάτων στο Άμπου Ντάμπι. Η χθεσινοβραδυνή είδηση πάντως για το συνδικαλιστικό όργανο των στρατιωτικών αναστάτωσε πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και γι΄ αυτό κρίθηκε απαραίτητη μια πρώτη κουβεντα,στην οποία μάλιστα γρήγορα μπήκε κι ένας ...ειδικός  -πρώην- επαναστάτης και νυν επιχειρηματίας ο Γ.Βερνίκος,φίλος του ΥΕΘΑ. Έδωσε συμβουλές αντμετώπισης του προβλήματος άραγε;
Ο κ.Βερνίκος που έχει μάλιστα καλέσει πολλές φορές το φίλο του στη Σίφνο, έχει...βρει το μπελά του απ΄ αυτή τη φιλία, αφού διάφορα "κοράκια" των εξοπλιστικών που έχουν μάθει για τη σχέση του πάνε διακοπές στο νησί ,μόνο και μόνο για να πέσουν πάνω στο Βερνίκο και να αρχίσουν να του ζητούν "ραντεβού με το ΥΕΘΑ"!

Η συνάντηση των τριών ολοκληρώθηκε περίπου στις 23.30.

Γενικώς πάντως ο ΥΕΘΑ ,αυτές τις ημέρες πολλά ραντεβού με ενδιαφέρον έχει.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ