Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βενιζέλος:"Θα συμβάλουμε μ΄ όλες μας τις δυνάμεις στη Λιβύη".

18.03.2011 | 16:59


Στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη παρέπεμψε ο ΥΕΘΑ, για την ελληνική συμμετοχή στις επιχειρήσεις εναντίον της Λιβύης.Ωστόσο επεσήμανε ότι "θα συμμετέχουμε μ΄ όλες μας τις δυνάμεις για να βρεθεί μια λύση:

"Οι δυνάμεις μας είναι ούτως ή άλλως παρούσες στην περιοχή για να υποστηρίξουν ανθρωπιστικές επιχειρήσεις εδώ και πάρα πολλές μέρες. Και τώρα, θα συμβάλουμε με όσες δυνατότητες έχουμε προκειμένου να βρεθεί το συντομότερο μία, ει δυνατόν, διπλωματική, πολιτική λύση για να σταματήσει η σφαγή αυτή που γίνεται σε βάρος αμάχων, για να αποκατασταθεί η τάξη, για να υπάρξει μία Λιβύη, η οποία να είναι ανεξάρτητη, εθνικά κυρίαρχη και ακέραιη αλλά που να κινείται σύμφωνα με τις διεθνώς αποδεκτές αντιλήψεις για το τι σημαίνει Δημοκρατία, για το τι σημαίνει κράτος δικαίου.

    

   

... Θα συγκροτηθεί νωρίς το απόγευμα σύσκεψη του ΚΥΣΕΑ προκειμένου να λάβουμε τις τελικές αποφάσεις μας και κατά τη διάρκεια του άτυπου Υπουργικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Εξωτερικών κι εγώ θα ενημερώσουμε για τις εξελίξεις αυτές, ώστε να είναι πλήρως διαμορφωμένη η θέση της χώρας. Φυσικά θα ενημερωθούν και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις για τις εξελίξεις αυτές». 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ