Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βολές Μπεγλίτη κατά Βενιζέλου-Πετσάλνικου για τα στρατόπεδα.

26.04.2011 | 19:44
“Σταύρωσε” όσους πάνω από “την άμυνα της χώρας” βάζουν “την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων”, ο αναπληρωτής ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης. Το όνομα του …Εσταυρωμένου Προέδρου της Βουλής Φ.Πετσάλνικου δεν το ανέφερε,αλλά όλοι το κατάλαβαν.Τα καρφιά βέβαια πάνε και προς τον ΥΕΘΑ Ευάγγελο Βενιζέλο κι αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανώς οι δύο υπουργοί είναι σε απέναντι όχθες.

Από τη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι ο Π.Μπεγλίτης υπερασπίστηκε το κλείσιμο του κέντρου νεοσυλλέκτων στη Κόρινθο και “έβαλε κατά ριπάς” εναντίον όσων έθεσαν αιτήματα για να παραμείνουν στρατόπεδα ανοιχτά ,αλλά και όσων προφανώς τα ικανοποίησαν. Δηλαδή του ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλου.

“Ως πολιτικός και κυρίως ως μέλος της ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, βάζω πρώτα από όλα την άμυνα της χώρας, την εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων, την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας κι όχι την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων που τις είδαμε δυστυχώς να εμφανίζονται και να επιβάλλονται στο παρελθόν.
Αναλαμβάνω την ευθύνη χωρίς να υπολογίζω το πολιτικό κόστος, χωρίς να κρύβομαι πίσω από τέτοιου είδους πρακτικές.
Το 6ο Σύνταγμα Πεζικού μπορεί να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία, να αναπτυχθούν υποδομές, γιατί εκεί βρίσκεται το μέλλον και η ανάπτυξή της Κορινθίας. Το 6ο Σύνταγμα Πεζικού δεν εξυπηρετεί πλέον ούτε τις ανάγκες της τοπικής οικονομίας, ούτε τις ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων .
Η Κορινθία θα πρέπει να είναι υπερήφανη για την Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι και την εγκατάσταση του 747 Τάγματος Μηχανικού που εξυπηρετεί επιχειρησιακούς και κοινωνικούς στόχους»,δήλωσε ο Μπεγλίτης και το θερμόμετρο στο ΥΕΘΑ έχει ανέβει αισθητά.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ