Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28.12.2011 | 00:40

Βραβείο καινοτομίας για τουρκική θερμική κάμερα

Η Ασελσάν κέρδισε το βραβείο καινοτομίας στα ηλεκτρονικά

Η Ασελσάν κέρδισε το βραβείο καινοτομίας στα ηλεκτρονικά

Η Ασελσάν στα ¨Βραβεία Καινοτομίας και Δημιουργικότητας¨ που οργανώνει η Ένωση Ηλεκτρονικών Βιομηχανιών Τουρκίας (TESİD) κέρδισε το ¨Βραβείο Καινοτομίας¨ με το ¨Ηλεκτροπτικό σύστημα αισθητήρων Gözcü¨.

Με βάση τις πληροφορίες που λήφθησαν από την Ασελσάν, τα βραβεία Καινοτομίας και Δημιουργικότητας TESİD που ετησίως διοργανώνει η TESİD διανεμήθηκαν στο πανεπιστήμιο Καντίρ Χας.

Το βραβείο παραλήφθηκε από τον Διευθυντή Μηχανικής της Ασελσάν Αχμέτ Ταχσίν Οζγκιούλ και από τον επικεφαλής των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνιών Ταϊφούν Ατζαρέρ.

Η GÖZCÜ σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες τακτικού πεδίου σύγχρονων στρατών για εκ του μακρόθεν εντοπισμό και αναγνώριση απειλών, καθορισμό των συντεταγμένων τους και για κατεύθυνση μέσω επικοινωνίας των στοιχείων μάχης.

Η θερμική κάμερα GÖZCÜ ενσωματώνει μια σειρά από αισθητήρες και καθώς μπορεί να μεταφερθεί εύκολα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους καθήκοντα. Η GÖZCÜ παρουσιάζει μια σειρά από ηλεκτροπτικά χαρακτηριστικά όπως θερμική απεικόνιση μεγάλης ευκρίνιας, αποστασιόμετρο λέιζερ, GPS, αριθμητική μαγνητική πυξίδα και ως πρόσθετο και καταδείκτη στόχων με λέιζερ. Η GÖZCÜ χάρη στο εξελιγμένο λογισμικό της όλες τις λειτουργίες υπολογισμού τις κάνει αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται παρέμβαση του χρήστη.

tourkikanea.gr


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ