Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Βρήκαν...νερό στο Ναύπλιο! Τους το πήγε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ...

20.11.2010 | 15:41
Χθες "ανεβάσαμε" τη καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ,για το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Ναυπλίου,όπου οι νεοσύλλεκτοί έλεγαν το νερό νεράκι. Μόλις ανέβηκε το θέμα ,"έβρεξε" μπουκαλάκια με νερό στο στρατόπεδο. Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έβγαλε ανακοίνωση:

"Διαφορετικά τελείως ήταν τα συναισθήματα των νεοσύλλεκτων φαντάρων από το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Ναυπλίου όταν επικοινώνησαν ξανά με την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων. Πλέον γεμάτοι ικανοποίηση ενημέρωναν ότι στο ΚΕΝ Ναυπλίου μοιράζονται αφειδώς μπουκαλάκια με νερό και οι ανάγκες τους ικανοποιούνται σε ικανοποιητικό βαθμό.

Βεβαίως είχε προηγηθεί η αρχική έκφραση της αγανάκτησης τους στην Επιτροπή και το αγωνιώδες κάλεσμα να παρέμβει άμεσα, να δημοσιοποιήσει τις καταγγελίες που ανέφεραν ότι για μιάμιση μέρα η διοίκηση της μονάδας τους είχε αφήσει χωρίς πόσιμο νερό, να κάνει το κάθε τι για να λυθεί το ακραίο πρόβλημα.

Γρήγορα, οι σχετικές καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας προκαλώντας την άμεση αντίδραση του ΓΕΣ και της διοίκησης της μονάδας, που έλαβαν τις πρωτοβουλίες που απαιτούνταν για να σταματήσουν οι νεοσύλλεκτοι να λένε «το νερό, νεράκι»!
Για μια ακόμη φορά επαληθεύεται η αντίληψη ότι η συλλογική πάλη και όχι ο ατομισμός, η αμφισβήτηση και η δημοσιοποίηση των αυθαιρεσιών μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα και την ζωή όλων, και όχι το αναξιοπρεπές βύσμα. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com
Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ