Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε τη στιγμή που η Ρωσία βομβαρδίζει τη Συρία - ΒΙΝΤΕΟ

23.08.2016 | 14:03
Ρωσικά πολεμικά πλοία που βρίσκονται στη Μεσόγειο εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον θέσεων των τζιχαντιστών στη Συρία στις 19 Αυγούστου, λίγες ημέρες αφότου οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις άρχισαν να χρησιμοποιούν ένα αεροδρόμιο στο Ιράν για τις προσγειώσεις και τις απογειώσεις των μαχητικών αεροσκαφών τους.

Συγκεκριμένα, τα σκάφη "Ζελένι Ντολ" και "Σερπούχοφ" του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας  πραγματοποίησαν τρεις εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων εναντίον στόχων της τρομοκρατικής οργάνωσης  ''Αλ Νόσρα" στη Συρία σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας , οι πύραυλοι cruise είχαν στόχο ένα κέντρο διοίκηση, μια τρομοκρατική βάση κοντά στην κατοικημένη περιοχή Dar - Taaza καθώς και ένα εργοστάσιο κατασκευής πυρομαχικών και μια αποθήκη οπλισμού στο Χαλέπι .


Βίντεο 1: Πλάνα εκτοξεύσευων των πυραύλων Cruise


Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε κάποια πλάνα των εκτοξεύσεων , της καταστροφής των στόχων τους. Τα πλάνα γυρίστηκαν από UAV (μη επανδρωμένο όχημα αέρος ) στο κανάλι τους στο YouTube .Το κέντρο διοίκησης, η βάση τρομοκρατών αλλά και το εργοστάσιο κατεστράφησαν σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου.

Η Ρωσία προχώρησε σε βομβαρδισμούς και εντός του συριακού εδάφους χρησιμοποιώντας αεροσκάφη που απογειώθηκαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Χαμεντάν, στο βορειοδυτικό Ιράν. 


Βίντεο 2: Εκτοξεύσεις πυράυλων. Δείτε επίσης απίστευτα πλάνα ΕΔΩ: 
 


Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ρωσία φαίνεται να έχει σταματήσει τους βομβαρισμούς από την ιρανική βάση σύμφωνα με το ''The aviationist.''

Πηγη: The Aviationist

Απόδοση OnAlert

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ