Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε πως οι Βρετανοί βρίσκουν στρατιώτες μέσω...video games!Εκπληκτικό βίντεο

31.12.2011 | 00:51Εμείς εδώ στην Ελλάδα προσπαθούμε ακόμη να πείσουμε τους νέους μας ότι ο στρατός δεν πρέπει να θεωρείται “χαμένος χρόνος”, ότι είναι όχι υποχρέωσή τους αλλά δικαίωμά τους να υπηρετήσουν την Πατρίδα. Μην κοροϊδευόμαστε. Δεν το έχουμε καταφέρει.

Οι λόγοι και οι αιτίες πολλές. Και μία απ΄ αυτές είναι και το γεγονός ότι ίσως να τους τα λέμε σε λάθος γλώσσα. Τι εννοούμε;

Δείτε στο εκπληκτικό βίντεο πως οι Βρετανοί προσεγγίζουν τη δική τους νεολαία! Μέσα από …video games! Η ιδέα είνα απλή αλλά πραγματικά εκπληκτική κι έχει τίτλο “Σκέφου στρατιώτη”. Όπου στρατιώτης είναι ο κάθε νέος στον οποίο απευθύνεται το παιχνίδι. Το οποίο ξεκινά με πλάνα μιας στρατιωτικής επιχείρησης. Πάνοπλοι στρατιώτες τρέχουν να καλυφθούν από τα εχθρικά πυρά. Ένας απ΄ αυτούς καθηλωμένος από τις σφαίρες των αντιπάλων ,γυρνά προς τη κάμερα και απευθυνόμενος στον νέο που παρακολουθεί τον ρωτά τι πρέπει να κάνει! Του δίνει τρεις επιλογές. Αν απαντήσει σωστά τότε το παιχνίδι “ξεκλειδώνει” και ο νέος αναλαμβάνει την διοίκηση της επιχείρησης! Καταπληκτικό; Κι εμείς έχουμε μείνει ακόμη στα σποτάκια και στους κουραστικούς λόγους των διοικητών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ