Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν γνώριζαν τίποτα για τους τραυματίες από τη Λιβύη,λένε από το ΥΕΘΑ!!!

03.04.2011 | 01:16
Κάποιοι από το υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ ,προσπαθώντας να "κατευνάσουν" τον εκνευρισμό δημοσιογράφων για την δεύτερη σε λίγες ημέρες διαρροή πληροφοριών μόνο προς το MEGA, έλεγαν διάφορα "παλαβά"!

Όπως για παράδειγμα ότι κανείς από την ελληνική κυβέρνηση πολιτικός ή στρατιωτικός δεν γνώριζε ότι το μεταγωγικό αεροσκάφος που ερχόταν από τη Λιβύη,μετέφερε έναν νεκρό και 10 τραυματίες,από τους οποίους οι πέντε σοβαρά. Υποστήριζαν …στα σοβαρά ότι το έμαθαν αφού το αεροσκάφος προσγειώθηκε στη Σούδα!

Είναι αδύνατον να το πιστέψουμε,γιατί αν το κάνουμε θα πρέπει να παραδεχτούμε πολύ δυσάρεστα πράγματα για την σημερινή κυβέρνηση και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται μία τόσο σοβαρή υπόθεση όπως αυτή της Λιβύης.

Ας παραμείνουμε λοιπόν στην πιο ανώδυνη εξήγηση ότι απλά προσπαθούσαν να αμβλύνουν τις εντάσεις του δημοσιογραφικού ανταγωνισμού που ουδόλως αφορά τους αναγνώστες,οι οποίοι ενημερώθηκαν από το κανάλι που παραδοσιακά έχει μία πολύ καλή σχέση με τον σημερινό ΥΕΘΑ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα και ότι δεν είμαστε "παιδική χαρά".

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ