Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

05.01.2012 | 16:35

Δεν πάει Καστελόριζο αλλά Άγκυρα ο Αβραμόπουλος

Τέλος Ιανουαρίου ή το πολύ αρχές Φεβρουαρίου ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος ετοιμάζει επίσκεψη στην Άγκυρα. Αν υπάρχει κυβέρνηση βέβαια

Μιάμιση ώρα συναντήθηκαν ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και ο Τούρκος υπουργός για την ΕΕ Ε.Μπαγίς. Πολύς χρόνος για μία "ιδιωτική επίσκεψη",όπως ανακοινώθηκε για τη παρουσία Μπαγίς στην Αθήνα.

Οι δυο τους τα είπαν όλα ,αλλά δεν ανακοίνωσαν τίποτα,ούτε έκαναν τη παραμικρή δήλωση. Αυτό που υπάρχει ως πληροφορία είναι ότι ο Αβραμόπουλος βλέπει πολύ θετικά μια επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία.Η πρόσκληση είχε γίνει από τον Τούρκο ΥΠΕΞ Α.Νταβούτογλου,στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν και επαναδιατυπώθηκε από τον Μπαγίς.

Το ερώτημα είναι βέβαια τι θετικό μπορεί να προκύψει απ΄ αυτές τις επαφές. Στο επιτελείο του ΥΕΘΑ λένε ότι πολλά θετικά μπορούν να προκύψουν. Στα λόγια μπορεί ,στη πράξη είναι απίθανο.

Το ερώτημα είναι αν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου που σχεδιάζει ο Αβραμόπουλος να πάει Τουρκία, θα υπάρχει κυβέρνηση Παπαπδήμου.

Η αυριανή επίσκεψη του ΥΕΘΑ και των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων στο Καστελόριζο δεν θα γίνει,αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη συνάντηση με τον Μπαγίς. Οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ άσχημες για να γίνει το ταξίδι.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ