Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Δεν συζητήσαμε με το Ισραήλ για στρατιωτική βάση στη Κύπρο",δηλώνει ο Δ.Ηλιάδης

28.02.2012 | 20:04


 ‘’Αναπτύσσουμε σχέσεις και διασυνδέσεις με σοβαρές δυνάμεις στη βάση του Διεθνούς Δικαίου, για να διαμορφώσουμε όρους ειρήνης και ασφάλειας, συνεργασίας και ανάπτυξης στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου’’,δήλωσε ο Κύπριος υπουργός Άμυνας Δ.Ηλιάδης σε συνέτευξή του στο ΚΥΠΕ.
Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του κ. Ερογλου στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, περί διεξαγωγής δήθεν ''μυστικών συνομιλιών'', όπως τις χαρακτήρισε, για ενδεχόμενη στρατιωτική βάση του Ισραήλ στην Κύπρο, ο Υπουργός Αμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας τόνισε ότι η Κυβέρνηση της Κύπρου έχει ''επανειλημμένα καταστήσει σαφές ότι δεν ετέθη τέτοιο θέμα από την Κυβέρνηση του Ισραήλ''. 

''Ούτε συζητήθηκε κατά την επίσκεψή μου στο Τελ Αβίβ ή κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Ισραηλινού Πρωθυπουργού στην Κύπρο'', δήλωσε ο κ. Ηλιάδης, προσθέτοντας πως, ''σε μιαν περιοχή, η οποία ευρίσκεται σε ρευστότητα και όπου αναδύονται νέα ενεργειακά και οικονομικά δεδομένα, είναι φυσικό να συνεργάζονται τα γειτονικά κράτη που έχουν κοινά συμφέροντα''. 
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ