Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχει μόνο κίνημα πατάτας.Κίνημα διακοπών για στρατιωτικούς!Δείτε τη πρόταση

12.03.2012 | 10:58


Δεν υπάρχει μόνο το “κίνημα της πατάτας” και του “ελαιόλαδου”. Υπάρχει και το κίνημα “των διακοπών” ,”χωρίς μεσάζοντες” και μάλιστα αφορά στους εν ενεργεία και απόστρατους στρατιωτικούς,στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και για το πολιτικό προσωπικό!

Μία ιδέα από το Military Club δίνει τη δυνατότητα σε στρατιωτικούς να προγραμματίσουν τουλάχιστον διακοπές,μετά από το σκληρό χειμώνα που φεύγει.Σκληρό όχι μόνο λόγω θερμοκρασιών αλλά κυρίως λόγω της “χιονοστοιβάδας” περικοπών και μέτρων που έχουν “πλακώσει” και τους στρατιωτικούς.

Το Military Club,έχει κλείσει συμφωνία για 18.000 διανυκτερεύσεις για την καλοκαιρινή περίοδο σε ξενοδοχείο ,κοντά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας,δίπλα στη θάλασσα. Το κόστος της διανυκτέρευσης για το δίκλινο δωμάτιο,είναι 25 ευρώ.


“Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται σ΄ ένα ευρύτερο πρόγραμμα παροχών ώστε να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός δωματίων και σε άλλες περιοχές,για να γίνει ευκολότερη η καλοκαιρινή ανάπαυλα για τους συναδέλφους”,λένε από το Military Club

Για να πάρετε μια ιδέα της προσφοράς δείτε τις φωτογραφίες:


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ