Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπογράφονται οι κρίσεις στην Πολεμική Αεροπορία λόγω διαφωνίας για ...τρεις σμήναρχους!

03.08.2012 | 00:19


“Φαρσοκωμωδία”,δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με άλλη λέξη αυτό που συμβαίνει στις κρίσεις των ΕΔ και ειδικά στην ΠΑ. Σήμερα 2 Αυγούστου και στην ΠΑ οι κρίσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ,γιατί “υπάρχει πρόβλημα με τρεις σμηνάρχους”!!!

Ποιο είναι το …τεράστιο πρόβλημα που έχει “κολλήσει” τις κρίσεις; Ότι για τους τρεις -κατά άλλες πηροφορίες πέντε- οι πτέραρχοι αποφάσισαν να μην προαχθούν σε ταξίαρχους και κάποιοι από τη πολιτική ηγεσία πιέζουν για να γίνουν!!!

Ασφαλώς και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν σοβαρά αυτά τα πράγματα, αλλά συμβαίνουν. Παρά τη θύελλα που ξέπσπασε με τη παραίτηση Ζιαζιά,φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν αποφασίσει να αντιμετωπίσουν το θέμα των κρίσεων με την απαραίτητη σύνεση.

Δεν είναι δυνατόν να έχει άποψη η πολιτική ηγεσία για τις προαγωγές σμηνάρχων! Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό. Αν οι αποφάσεις των πτεράρχων είναι λανθασμένες ,θα κριθούν ,αλλά δεν είναι δυνατόν Αρχηγοί Επιτελείων να περιμένουν πράσινο φως από τους πολιτικούς για κρίσεις σ΄ αυτό το επίπεδο.

Το θέμα είναι ότι ο ΥΕΘΑ δεν υπογράφει εδώ και τρεις μέρες τις κρίσεις και από την άλλη από το ΓΕΑ φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω. Πάμε για νέα κρίση στις ΕΔ; 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ