Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δηλώνει ..."καβάλα στ΄ άλογο" ο Α.Τσοχατζόπουλος!

09.08.2011 | 17:08Στην αντεπίθεση περνά ο Άκης Τσοχατζόπουλος,δηλώνοντας δικαιωμένος από την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου,για τις κατηγορίες της παθητικής δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος τις οποίες αντιμετώπιζε. Η πρώτη έχει παραγραφεί και η δεύτερη θα κριθεί από τη τακτική δικαιοσύνη.

Με την ανακοίνωσή του ο πρώην ΥΕΘΑ εμφανίζεται να είναι πάλι “καβάλα στ΄ άλογο”.

«Η πρόσφατη απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου αποτελεί κόλαφο για τη σκευωρία σε βάρος μου, καθώς και για τους σκευωρούς που οδήγησαν την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και το ίδιο το Κοινοβούλιο σε μια πολιτικά ανήθικη και νομικά απαράδεκτη πρόταση δίωξης εναντίον μου. Όπως είχα τονίσει και στις δύο ομιλίες μου στη Βουλή, αλλά και σε δημόσιες δηλώσεις μου, τόσο η αίτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, όσο και η απόφαση της Βουλής άσκησης σε βάρος μου ποινικής δίωξης ήταν νομικά έωλες, παντελώς αστήρικτες και απαράδεκτες. Με την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου επιβεβαιώνεται αυτό που έχω ήδη καταγγείλει: ότι πρόκειται για μια πολιτική δίωξη με νομικό μανδύα.


Η Δικαιοσύνη, τηρώντας τους νόμους και μακράν κάθε πολιτικής σκοπιμότητας, με δικαίωσε. Το Δικαστικό Συμβούλιο κήρυξε απαράδεκτη την ποινική δίωξη για το αδίκημα της υποτιθέμενης παθητικής δωροδοκίας, και αναγνωρίζοντας αναρμοδιότητα για την ουσιαστική κρίση επί του δευτέρου αδικήματος, το παραπέμψε αναγκαστικά στην Τακτική Δικαιοσύνη.
Σύντομα, η σκευωρία θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά και η αλήθεια θα λάμψει». 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ