Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημοσκόπηση για την επεμβαση στη Λιβύη.60% λέει ναι.

13.05.2011 | 06:02
  Το 60% των πολιτών από 23 χώρες στον κόσμο υποστηρίζουν τις αεροπορικές επιδρομές του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, σύμφωνα με σφυγμομέτρηση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη.

   

Η εταιρεία δημοσκοπήσεων Ipsos που έκανε την έρευνα διαπίστωσε ότι η υποστήριξη στις επιδορμές του ΝΑΤΟ στη Λιβύη φτάνει πάνω από το 70% στους πολίτες τνω χωρών στο Βέλγιο, στη Νότια Αφρική, στην Αυστραλία, στην Ινδία, στη Γαλλία, στη Σουηδία και στον Καναδά .

   

Επίσης τα δύο τρίτα των πολιτών στη, Βραζιλία, στην Ιαπωνία, στην Ισπανία, στη Νότια Κορέα, στην Πολωνία και στις ΗΠΑ υποστηρίζουν τις ΝΑΤΟικές ενέργειες στη Λιβύη κατά του συνταγματάρχη Καντάφι.

   

Και πάνω από τους μισούς πολίτες ατην Γερμανία, τη Βρετανία, την Ουγγαρία, το Μεξικό και την Ιτλαία τάσονται υπέρ των ΝΑΤΟικών επιδρομών στη Λιβύη, ενώ και οι πολίτες στη Σαουδική Αραβία είναι μοιρασμένοι. 

   

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες στη Ρωσία, την Τουρκία,ττην Αργεντινή και την Ινδονησία υποστηρίζουν την ΝΑΤΟική εμπλοκή στην Λιβύη.

   

Η σφυγμομέτρηση έγινε μέσω διαδικτύου από την εταιρεία Ipsos από τις 6 έως τις 21 Απριλίου σε 18.500 πολίτες των ανωτέρω χωρών και το ποσοστό λάθους της κυμαίνεται στο συν-πλην 3,1%.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ