Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαχειριστικός-οικονομικός έλεγχος στο ΜΤΣ.Ξεκίνησαν οι διαδικασίες

15.12.2011 | 00:48


“Ξύπνησαν” στο υπουργείο Οικονομικών και μετά από σειρά εγγράφων της ΑΝΕΑΕΔ, ενεργοποίησαν τους μηχανισμούς για να γίνει οικονομικός-διαχειριστικός έλεγχος στο ΜΤΣ.

Η Γενική Γραμματεία Φορολογικών και Τελωνιακών Θεμάτων (Δ/νση Επιθεώρησης Δ.Δ. Ν.Π. & ΔΕΚΟ), έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, προώθησε το αίτημα της για Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο του ΜΤΣ στο ΥΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΑΝΕΑΕΔ “η εξέλιξη αυτή , πέραν της σχετικής ικανοποίησης που μας δημιουργεί, λόγω της κινητικότητας στο θέμα, έστω και από τον κατά δήλωσή του αναρμόδιο φορέα, μας δημιουργεί ιδιαίτερο σκεπτικισμό, αναφορικά με την απάθεια του Υ.ΕΘ.Α. στο να αναλάβει τις ευθύνες του

Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. παρακολουθεί τις εξελίξεις ώστε να προβεί στις επόμενες ενέργειες της, με σκοπό την μαχητική προάσπιση των συμφερόντων των αποστράτων στελεχών των Ε.Δ.
Ελπίζουμε ότι η σημερινή ηγεσία του Υ.ΕΘ.Α. θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα προχωρήσει σε άμεση εντολή διεξαγωγής σχετικής σε βάθος έρευνας, αποδεικνύοντας ότι δεν συνεχίζει την πολιτική συγκάλυψης, που είχε υιοθετήσει η προηγούμενη ηγεσία”.

Για να δούμε...
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ